Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
ahurayi (27Esas meqsedi men deyenlerdi.2016/03:23)
Один_Такой, Meneviyyat birce orucnan kamillewmir,duz dedin varli qrafikin deyiwir,ama dini qaydalara esasen varli xums ve zekat vererse,herkes istedadina gore ,bacarigina gore iw gorerse,servet payla
Black_Attack (27Quranda Yazilib deyir Cehennemi gorenden sonra ALLAHA yalvaracaqsiz ki,Meni bagiwla meni birde qaytar dunyaya bawimi secdeden qaldirmayacam gece gunduz.2016/03:26)
inkar etmirem.dinneri inkar edirem demezdim sadece dinner mene catmirda dinde yazilan bazburotdu sozdrri gorende men shahlar kimi yashamaliyame yani dinlerin Allahin adinnan danishdiqi vedleri deyirem
Inkir minkirden ALlAHDAN bagiwlanma ucun xaiw edeciy yalvaraciq ki,ALLAHA de bizi bagiwlasin.
Gedecey 1000 ilden sora qayidacaq bilirsen ne cavab deyecek ?
YOX!
ahurayi (27Goreceyi men ele bawa duwdum ki,yeni Duwecey Ceheneme sora cixacaq2016/03:28)
Один_Такой, Sen sehvsen,qurana bax tekasur suresini oxu, orda allah buyurubki and olsunki cehennemi goreceksiniz(hami gorecek ve gunahkarlarin nece ezab cekeceyinde hami bilecek)cennet ehli ise cehen
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Один_Такой (27bax uje onu yalan deyirsen.cehenneme dushen insanda baqishlanib cennete dushme shansi olacaq.voshem. gorekde hara dushecuyuk2016/03:30)
Quranda Yazilib deyir Cehennemi gorenden sonra ALLAHA yalvaracaqsiz ki,Meni bagiwla meni birde qaytar dunyaya bawimi secdeden qaldirmayacam gece gunduz.Inkir minkirden ALlAHDAN bagiwlanma ucun xaiw ed
Black_Attack (27Cehenneme duwub ordan cixmaq wansi olan insanlar ALLAHI taniyib ona Inanam lakin gunahlari cox olan insanlar olacaq.2016/03:33)
bax uje onu yalan deyirsen.cehenneme dushen insanda baqishlanib cennete dushme shansi olacaq.voshem. gorekde hara dushecuyuk
Gunahlarinin Hesabini verenen sora Cennete gedeceyler onlarcun Ayri qapi olacaq
Ve Hamsininda Alninda Damga olacaq.
Amma ALLAHI inkar edenlere Rehm yoxdu.onlar ebedi Cehennem Ehli olacaq.
ahurayi (27men bele eshitmishdim kimnense2016/03:34)
Black_Attack, Yox eliw cehennemden cixiw haqda hecbir ayet ya hedis yoxdu.
Один_Такой (27yaxsbi olar2016/03:35)
Cehenneme duwub ordan cixmaq wansi olan insanlar ALLAHI taniyib ona Inanam lakin gunahlari cox olan insanlar olacaq.Gunahlarinin Hesabini verenen sora Cennete gedeceyler onlarcun Ayri qapi olacaqVe Ha
ahurayi (27Dostum Var Erafat Quran Oxumaq uzre Ereb dovletlerinde Birinci yere cixib.2016/03:34)
Black_Attack, Yox eliw cehennemden cixiw haqda hecbir ayet ya hedis yoxdu.
Qurani ezber bilir.
O deyirdi mene Gunahlarimizin bedelin odeyenden sonra cennete gedeciy butun ALLAHIN Varliqin taniyanlar.
Lakin inkar edenlere Rehm yoxdu.
<< 1 ... 3381 3382 [3383] 3384 3385 ... 8413 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1156 / 868

2016/03:23)
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.