Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Sehvlerim var bagiwlaya bilmeyeceyim.
En beyendiyin atalar sozu hansidi?
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
arxaliya arxali olma demesunler yamagdi

Leyla@Quliyeva (09.09.2016/10:54)O baxirda problemin ne qeder ciddiliyine.
İkinci bahari yaşamagi yeniden aile qurmagi duşunmezsen??
Bele uwaq zadda ola biler axi.hemde sen yazmisan sevib aile qurub yanilmaq uje o senin yaddawiva yazilacaq kimnende aile qursan uje yari meyyusluq yari hirs yari sevgiden qalan o xow xatireler yadindan cixmayacaq bu birinde xowbext ede bilmeyeceksen suni olacaq.
Senin yazdiqin noqteye nezerden fikir bildirmiwem
Kiwilerde daha asandi cunki Kiwi oqrawdiq elemediyi surecde qadin ondan soyumaz.neinki soyumaq bawqasiynan bele tesevvur etmez heyatin xeyalinda bele.Aileni saxliyan kiwidi.
_K_O_T_İ_K_ (09.09.2016/11:00)Çox duzdur.Aferin.
O baxirda problemin ne qeder ciddiliyine.Bele uwaq zadda ola biler axi.hemde sen yazmisan sevib aile qurub yanilmaq uje o senin yaddawiva yazilacaq kimnende aile qursan uje yari meyyusluq yari hirs ya
Leyla@Quliyeva (09.09.2016/11:27)Men 19 yawimnan bir Rus qiziynan goruwmuwem qiz menden 5 yaw boyuk idi men Sadece eylence kimi baxirdim buna amma qiz meni deli kimi sevdi bir nece aydan sonra.
Çox duzdur.Aferin.
Qiz menen nefes alirdi.
Islam dinin qebul elemek bele istiyirdi.
O qiznan 3 illik munasibetim oldu Yeni boyuk bir tecrubem oldu onan olduqum muddetde heyat dersi kecdim bir.
Ve ayrildiq sonda.
Qiz bu gunki gune kimi meni sevir Ona bagiwladiqim hediyelernen wekil zad cekir gonderir agliya agliya nebilim neler elemir day uje 2 ikdi ayrilmiwiq biazda cox olar hele belkede qiz yadinan cixara bilmir meni.
Oncun men qadinlarin butun xususiyyetin Bilirem artiq.
Onu bilirem ki,Sen insan oldun yaxwi insan oldun hecneye baxmayaraq seni sevecey Istiyir varli ol istiyir acinnan ol istiyir ite oxwa seni sevecey ve senen nefes alacaq.
Tecrubem var bu barede yeni.
Leyla@Quliyeva (09.09.2016/11:31)O qizdan sonra Day men qorxuram Munasibet qurmaqa cunki Ozume bagiwlaya bilmirem ozumu gunahkar bilirem ozumu onun hisleriyle oynamiw kimi hiss edirem Amma ALLAH wahiddi ki,ele bir niyhetim olmuyub yeni.men fikirlewirdim ewi nevare Onsuz Russiada hammi bir biriyle yatirda sorada Ayrilirlar zad yeni ciddi munasibetim olmuyub ona qarwi Amma Axirda ele bir noqteye gelmiwdiy ki dehwete gelmiwdim ozum ki,bu nece bu noqteye geldi duzun sozu men gozdemezdim o cur sever kimse meni.
Örken ne qeder uzun olursa olsun yene gelib doganagdan kecer
Oz milletimden olsaydi evlenerdim ona Duwunmeden Amma qorxuram.
Geleceyimden sabah 50 yawinda Teliy vurallar dalimnan kucede qalaram adamin ozunki oz milleti amma yenede etivi yesede sumuyuvu atmir.
De gorum dayanmadan nece deqiqe oynaya bilersen?)
meyveni dograyib yeyirsen ya ele bele?
<< 1 ... 3453 3454 [3455] 3456 3457 ... 8414 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1107 / 1375

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.