Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
_K_O_T_İ_K_ (15.09.2016/13:07)bu sozleri yazdgna inanmiram men.
Men tez baglaniram insana Amma Sevgi meselesinde cox mehsuliyyetli ve telebkar insanam.Ozum qeder inanmadiqim Mene Ozum qeder sadiq qalacaqina guvenmediyim qizi seve bilmerem.Seveceyim qiznanda evlene
Olar.
Black_Attack (15.09.2016/13:08)can
e ne iyrenmeke day esgerlikde ne geldi yeyirduk))))))
HeYaTiN_NeBZiNi_TuT (15.09.2016/13:09)Nece inanmirsan semimiyyetime?yoxsa menim yazdiqima?
bu sozleri yazdgna inanmiram men.Olar.
deyiş. _K_O_T_İ_K_ (15.09 /12:11) [1]
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
MiLYoNDa1oQLaN (15.09.2016/13:12)sen qara suda bishmish ag makarin yememisene ona gore)))))))))
yoxe brat eskerlikde saçın yanlaeı nalofka üstü birliyle bele tük söbeti olmazdı, qadınlar bişirseydi yenen cehennem,), heqqi men yeye bilmerem ele vezietde, başqa şeylere göz yumuram, amma tük söhbet
_K_O_T_İ_K_ (15.09.2016/13:11)dunen sohbetin ferqli. Bu gun tam ferqli .deiwik xaraktere sahbsen. Ekizler burcusen?
Nece inanmirsan semimiyyetime?yoxsa menim yazdiqima?
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Black_Attack (15.09.2016/13:13)lap bişmemiş yemekde yeyerem, ), amma uje mende bir kompleksdi bu ele olupki qonaq getmisem oturmusam süfrede çıxıp bu zibil, çixip bayıra ögümüşem, amma belli etmemişemde buna göre bele oldum, demişemki medem pisdi
sen qara suda bishmish ag makarin yememisene ona gore)))))))))
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
MiLYoNDa1oQLaN (15.09.2016/13:17)777 de ashin icinnen bibinin tukleri cixanda yazzig qizardi naxadi aparirdi deyiwmeye didim vere bura oyrenceliyik)))
lap bişmemiş yemekde yeyerem, ), amma uje mende bir kompleksdi bu ele olupki qonaq getmisem oturmusam süfrede çıxıp bu zibil, çixip bayıra ögümüşem, amma belli etmemişemde buna göre bele oldum, demişe
Black_Attack (15.09.2016/13:18)vallah o insannan aslıdı
777 de ashin icinnen bibinin tukleri cixanda yazzig qizardi naxadi aparirdi deyiwmeye didim vere bura oyrenceliyik)))
<< 1 ... 3502 3503 [3504] 3505 3506 ... 8414 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1087 / 1497

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine