Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
_K_O_T_İ_K_ (15.09.2016/13:38)Yerli yerde yersiz olmaq. Yerini bile gerek insan. Danishanda oturanda duranda.
Qorxmuram.Insani ucuzlawdiran nedi?
Danlandigin yadina gelir?
_K_O_T_İ_K_ (15.09.2016/13:33)Sualimi verdim. Sadece cavab almadim. Belede sualI umumi vermiwdim. Maraqli orasidirki ki,mene ses verenlerin bezisini heccc tanimiram.Yanliş duwunceler
Yoxdusa sualin bagla mozunu.
!=!DEVIL MAY CRY!=! (15.09.2016/13:41)Beyax Telfonan daniwanda Anamnan Dostum soz soruwdu kobud cavab verdim ona ki,telfonan daniwiram Anam danladi.
Yerli yerde yersiz olmaq. Yerini bile gerek insan. Danishanda oturanda duranda. Danlandigin yadina gelir?
EVAMELISSA (15.09.2016/13:51)He Umumi vermiwdin lap yaxwi Cavab yazdi Devil niki senin sualiva onda day bagla curutme.
Sualimi verdim. Sadece cavab almadim. Belede sualI umumi vermiwdim. Maraqli orasidirki ki,mene ses verenlerin bezisini heccc tanimiram.Yanliş duwunceler
EVAMELISSA (15.09.2016/13:51)Men sene yenede deyirem 4 cu defe bu barede men sene umumide fikrimi yazmayacam.
Sualimi verdim. Sadece cavab almadim. Belede sualI umumi vermiwdim. Maraqli orasidirki ki,mene ses verenlerin bezisini heccc tanimiram.Yanliş duwunceler
Ikincisideki mence biz bir birimizi qewey bawa duwuruy.
İndiki dovr neyi teleb edir?
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
sadesen?
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
beyendiyin ve beyenmediyin 1 xasiyyetini deye bilersen ?
Bes sen
<< 1 ... 3505 3506 [3507] 3508 3509 ... 8414 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1088 / 1145

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋