canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (16.02.2017 / 00:20)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Heyat bir gun oda bu gun..o gunleride birin oxudum rahatligim pozulmasin deye asiq olmuram beyendim bunuda:)

Meslehet almagi sevirsen umumiyyetle bir ise baslayanda kimdense meslehet alirsan?
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (16.02.2017 / 00:23)
 ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
meslehet alirdim . indi elede almiram ..oz dushuncelerimle hereket edirem uzun zamandi .

sevgi ucun narahat olmaga deyer ya deymez?
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (16.02.2017 / 00:26)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Sevgi ucun narahatliqi ne menada dedin bilmirem tam catmadi sual ??
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (16.02.2017 / 00:28)
rahatligim pozulmasin die sevmirem statusu beyenmisen ona uygun olaraq verdim suali .
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (16.02.2017 / 00:33)
He yani serbestliyi sevirem mene ele gelir kimise sevsem azadligim elimden alinacaq)kiminse sozu ile oturub dura bilmiremde kimse mene emir elese olsemde heyatim bahasinada,olsa o weyi etmeyecem))amma sevilmesem yasaya bilmerem xosum gelir sevildiyimi hiss elemediyim gun olecem)))xaxaxa indi deyirsen bu qiz delidi gicdi nedi meni her adam basa dusmur her adamlada yola getmirem))bax bu atalar sozu mene deyilib ne erden doyur ne elden qoyur))))))))))

isiq pulunuz ne qeder olur bir ay erzinde?))minimum?
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (16.02.2017 / 00:41)
10 azn . men tek olurem demek olarki evde :)

pulunu en chox hara xercleyirsen ?
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (16.02.2017 / 00:44)
Pulumu ancaq ozume zir zibile cir cindira mamanin dili ile desem)))))paltara kosmetkaya birde gezmeye yayda oda qisda sevmirem eylenceni gezmeyi

Sinif yoldaslarinla gorusursen hec?
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (16.02.2017 / 00:47)
KoNCeNo (16.02.2017/00:44)
Pulumu ancaq ozume zir zibile cir cindira mamanin dili ile desem)))))paltara kosmetkaya birde gezmeye yayda oda qisda sevmirem eylenceni gezmeyiSinif yoldaslarinla gorusursen hec?
aha gorushurem hamsi ile olmasada 2-sin gorurem paralel oxudum ushaqlarlada elaqem hal hazirda var .

unutqanligin var? sence hansi amil sebeb olur unutqan olmaga ?
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (16.02.2017 / 00:54)
He unutqanam bir hadise bas versin meselen kimise ve yaxud neyise itirim uzaqi bir hefte cekerem acisin widdetli olur ozude her seyden hamidan uzaqlasiram vse ozumu toparliyiram getdi o hadise birde qayitmiram ora uzuntum widdetli ama qisa olur)) birde her itgide bir sey qazanirsan tecruben artir))

maddi ya menevi itgilerin cox olub?
appreciate  appreciate [Off] (16.02.2017 / 01:13)
Çox olmayıb amma olub.
İnsanın gözlərinə baxıb onun daxili aləmindən nəsə məlumat ala bilirsən?)
Наверх  Cemi mesajlar: 84268

<< 1 ... 4147 4148 [4149] 4150 4151 ... 8427 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (153)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3386 / 1330