canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (04.03.2017 / 08:59)
SiSeRoN (04.03.2017/08:55)
hee fermadayam bu gun gelirem uje)) yoxsa choban olacam burda qalsam. eslinde chox maraqli heyatdi. her wey tebii ve esil heyat. yalandan xainlikden . umumiyyetle her weyden uzaq olursan.
Brh beh. Qovurmadi? Men sevirem qewey de biwirrem. Sac icine oxwadi ama. Bir wey dim gulme. Herden heytimizden kewniw zad derrem. Direm goren men rayon yerinde yawiya bilerem? Bele ani adam hevese duwur. Sen demiw weherin suetasinnan uzaq
SiSeRoN  SiSeRoN [ON] (04.03.2017 / 09:00)
gelen defe bu haqda arawdirma apararam)) amma chox isti munasibet besleyirler. mehribandilar. bilmirlerki ne etsinler xow olsun. chox hormet etdiler xecalet chekdim. gozel insanlardi.

yawaya bilersen bele heyat?
Black_Attack  Black_Attack [Off] (04.03.2017 / 09:01)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Vurum heyatuva))))
Ala men sheherde yashiyammiram rayonda iki gune qurd qusha yem olaram))
SiSeRoN  SiSeRoN [ON] (04.03.2017 / 09:03)
Inci-cicek (04.03.2017/08:59)
Brh beh. Qovurmadi? Men sevirem qewey de biwirrem. Sac icine oxwadi ama. Bir wey dim gulme. Herden heytimizden kewniw zad derrem. Direm goren men rayon yerinde yawiya bilerem? Bele ani adam hevese duw
hee bi dene mal kesdiler)) ciyer urek zad hamisin vurdular)sac idi. dediki kabab edim dedim yox ee vur saca) demeli wekle baxanda solda ag baw kiwi dostumun atasidir. ferma onundu. o araq ichendi)) sag terefde ise chobandi Namaz qilir)) mezelenirki ayeee dur mawindan aragi getir.. buda evde arvadini chaqirirki ay Renaaa ordan mene bowqab getor))))oz payin goturub gedirki ichki meclisinde oturmasin))))))amma ichmedim((( yana yana qaldim)))
SiSeRoN  SiSeRoN [ON] (04.03.2017 / 09:04)
Black_Attack (04.03.2017/09:01)
Vurum heyatuva))))Ala men sheherde yashiyammiram rayonda iki gune qurd qusha yem olaram))
sen ol gel choban ol)) pulun pul)) yemeyin yemek yawayiwinda yawayiw)) birce telefon olmazda )) axwam 8 den sonra ne qeder isteyirsen oynad)) sehere kimi) seher subh tezden durub mallari sagirsan ))
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (04.03.2017 / 09:06)
SiSeRoN (04.03.2017/09:04)
sen ol gel choban ol)) pulun pul)) yemeyin yemek yawayiwinda yawayiw)) birce telefon olmazda )) axwam 8 den sonra ne qeder isteyirsen oynad)) sehere kimi) seher subh tezden durub mallari sagirsan ))
Yaxwidaaa. Mal saga bilirsenki?)))
Leyla@Quliyeva  Leyla@Quliyeva [Off] (04.03.2017 / 09:06)
SiSeRoN (04.03.2017/09:00)
gelen defe bu haqda arawdirma apararam)) amma chox isti munasibet besleyirler. mehribandilar. bilmirlerki ne etsinler xow olsun. chox hormet etdiler xecalet chekdim. gozel insanlardi.yawaya bilersen b
İki ay yaşamişam xizinin kendinde.tendire çorek de yapmişam ama kut gedib))qala bilerem yaşayaram
Leyla@Quliyeva  Leyla@Quliyeva [Off] (04.03.2017 / 09:09)
Exit.xoş sohbetler size
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (04.03.2017 / 09:09)
gelen defe bu haqda arawdirma apararam)) amma chox isti munasibet besleyirler. mehribandilar. bilmirlerki ne etsinler xow olsun. chox hormet etdiler xecalet chekdim. gozel insanlardi.yawaya bilersen b
Kucede now yirsuz soyug dor?
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (04.03.2017 / 09:11)
Col heyati yawiyammaram ))) amma weraitli ev olsa yawiyaram. Darixanda qacaram bir az wehere yene qayidaram. Bilirsen eslinde necedi. Ferid, eger weherin pozulmuw maraqlari meni maraqlandirmirsa. Men weheri neynirem he? Rayon sakitdiy tebiet. Gozeldi. Darixanda gel bakiya gez. Bir muddet. Sonra yene ged ))).duz demirem?)
Наверх  Cemi mesajlar: 84283

<< 1 ... 4242 4243 [4244] 4245 4246 ... 8429 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (154)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3277 / 1571