💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
asimka (17Yox yeqin mene unvalanıb,sağol chıxdım gecen xeyire qalsın senin..2017/00:49)
Cox daniwdim?.
NeFesiM__oL (17Ne unvanlanib anlamadim2017/00:50)
Yox yeqin mene unvalanıb,sağol chıxdım gecen xeyire qalsın senin..
asimka (17Heçh boşh ver2017/00:51)
Ne unvanlanib anlamadim
NeFesiM__oL (172017/00:49)
Mende o sebir yoxdu da birin ona deyende beşinde o birisne demeliyemki üreyim rahatlasin)
eslinde ele sebr sendediye 1ini ona 5 ini o birine. Men de sebr yoxdu deyesen )))asimka (17Sebirli olmaq susmaq demekdi beyaqdan özün yazırdın) neise uzun uzadı yazmayım baglayaq sohbeti mövzu davam edilsin kimse narahat olmasın..2017/00:52)
eslinde ele sebr sendediye 1ini ona 5 ini o birine. Men de sebr yoxdu deyesen )))
NeFesiM__oL (17Sebrin cox novu var her zaman susmaq sebr demek deyilki).kim narahat olur?bayagdan deyirsen. Forum her kese achigdida)2017/00:54)
Sebirli olmaq susmaq demekdi beyaqdan özün yazırdın) neise uzun uzadı yazmayım baglayaq sohbeti mövzu davam edilsin kimse narahat olmasın..
asimka (17Ne bilim deyesen kiminse söhbetin yarıda bölmüşhem narahat edilib bilmeden olub xoşh söhbetler indi..2017/00:57)
Sebrin cox novu var her zaman susmaq sebr demek deyilki).kim narahat olur?bayagdan deyirsen. Forum her kese achigdida)Yuxun gelir?
asimka (17Buralisan?)))mence daha birde bura gelmeyecem..amma xow xatireler qaldi maraqli yerdi2017/01:12)
Naxcivanla vidalawdin?menim yerimede vidalaw darixdim lap oralarcun((