Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
asimka (17Yox yeqin mene unvalanıb,sağol chıxdım gecen xeyire qalsın senin..2017/00:49)
Cox daniwdim?.
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
NeFesiM__oL (17Ne unvanlanib anlamadim2017/00:50)
Yox yeqin mene unvalanıb,sağol chıxdım gecen xeyire qalsın senin..
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
asimka (17Heçh boşh ver2017/00:51)
Ne unvanlanib anlamadim
NeFesiM__oL (172017/00:49)
Mende o sebir yoxdu da birin ona deyende beşinde o birisne demeliyemki üreyim rahatlasin)
eslinde ele sebr sendediye 1ini ona 5 ini o birine. Men de sebr yoxdu deyesen ))) Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
asimka (17Sebirli olmaq susmaq demekdi beyaqdan özün yazırdın) neise uzun uzadı yazmayım baglayaq sohbeti mövzu davam edilsin kimse narahat olmasın..2017/00:52)
eslinde ele sebr sendediye 1ini ona 5 ini o birine. Men de sebr yoxdu deyesen )))
NeFesiM__oL (17Sebrin cox novu var her zaman susmaq sebr demek deyilki).kim narahat olur?bayagdan deyirsen. Forum her kese achigdida)2017/00:54)
Sebirli olmaq susmaq demekdi beyaqdan özün yazırdın) neise uzun uzadı yazmayım baglayaq sohbeti mövzu davam edilsin kimse narahat olmasın..
Yuxun gelir?
Elave edilmiş fayıl: (313.39 kb.)
Yüklenib: 581 defe.
asimka (17Ne bilim deyesen kiminse söhbetin yarıda bölmüşhem narahat edilib bilmeden olub xoşh söhbetler indi..2017/00:57)
Sebrin cox novu var her zaman susmaq sebr demek deyilki).kim narahat olur?bayagdan deyirsen. Forum her kese achigdida)Yuxun gelir?
asimka (17Buralisan?)))mence daha birde bura gelmeyecem..amma xow xatireler qaldi maraqli yerdi2017/01:12)
Naxcivanla vidalawdin?menim yerimede vidalaw darixdim lap oralarcun((
<< 1 ... 4739 4740 [4741] 4742 4743 ... 8413 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1154 / 710

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..
2017/00:49)