Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Sual; shef eder her insan, sehfivi anlayib uzr istiyenlerdensen? ya?
Eksperd (19Dehwetli sehv elesem o adam isdese belki bagiwda diyerem. Amma ozum yo. Cunki heyqide valla caliqiram ki sehv elemim. İllahda kiwi xeylaglarina qarwi artig eskiy daniwmim.2017/14:33)
hecneden, yaxwudu her weySual; shef eder her insan, sehfivi anlayib uzr istiyenlerdensen? ya?
Niye kobudsan?))
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Black_Attack (19Nc nc nc at kimiye ozde. Yeri ged2017/14:35)
Ala tatlı bəla nəfəsim ol kimi at kimi dirənəndi nə üzr istəməy)))

sen fikirlewirsenmi hec senun duz bilibde etduklerun eslinde sehf ola biler deye?
Black_Attack (19raziyam, olari bilmirem bu he2017/14:35)
Ala tatlı bəla nəfəsim ol kimi at kimi dirənəndi nə üzr istəməy)))
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
TATLI*~*BELA (19İkivizdə atsuzda özüm ölüm2017/14:36)
Nc nc nc at kimiye ozde. Yeri ged
Eksperd (19Elbette. Mene duzum mene goredu. Mesele sene dim ki nocun bele yawiyirsan? Düze cixmaz axi. Her kesin oz terzi, secimi, rahatdigi ozune duzdu.2017/14:36)
kobud deylem axu...sen fikirlewirsenmi hec senun duz bilibde etduklerun eslinde sehf ola biler deye?
Sen hesab elisenki ne disense ele sen diyen duzdi?
TATLI*~*BELA (19ala yawamaq zad nedi, daniwiq davraniwdan sohbet edrem men2017/14:39)
Elbette. Mene duzum mene goredu. Mesele sene dim ki nocun bele yawiyirsan? Düze cixmaz axi. Her kesin oz terzi, secimi, rahatdigi ozune duzdu. Sen hesab elisenki ne disense ele sen diyen duzdi?
elbet bezen olur edrem neyse, sora meni narahat edir duz etdim ya yo, 2,3 neferle muzakiresin aparib duz edib etmediymi oyrenrem, chalwiram geelen sefer o shefi tekrarlamayim
ewitdim meni axtarirsanmiw))) darixmiwdun?)))))))))
Eksperd (19)))))))))2017/14:42)
ala yawamaq zad nedi, daniwiq davraniwdan sohbet edrem menelbet bezen olur edrem neyse, sora meni narahat edir duz etdim ya yo, 2,3 neferle muzakiresin aparib duz edib etmediymi oyrenrem, chalwiram g
Yo didim birden olub eliyersen eyagima yazallar))))
Mawinun salamatdu?)
<< 1 ... 4754 4755 [4756] 4757 4758 ... 8413 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1156 / 398

2017/14:33)
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.