💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
TATLI*~*BELA (19dediyve pewiman olmusan gornur, yene yaxwudu bu, vicdan hissun itmiyib hele2017/14:44)
))))))))) Yo didim birden olub eliyersen eyagima yazallar)))) Mawinun salamatdu?)
Eksperd (19Men ureyden elemedim. Hem hec vaxt hec kesin pisdiyin isdemerem tanidim tanimadim . İsdiremse oz bawima gelsun. Prosda disedun ol vecime almazdim. Wikest qal sozi pis tesir eledi mene.2017/14:47)
dediyve pewiman olmusan gornur, yene yaxwudu bu, vicdan hissun itmiyib heleno bele mawna qalanda he salamatdi, hewne olmuyum pise doqru eksuna yaxwiya doqru deuwiyliyler olub,yanu beledeki senin qarq
TATLI*~*BELA (19ok.. bawunanda muqayet ol)2017/14:49)
Men ureyden elemedim. Hem hec vaxt hec kesin pisdiyin isdemerem tanidim tanimadim . İsdiremse oz bawima gelsun. Prosda disedun ol vecime almazdim. Wikest qal sozi pis tesir eledi mene.Ok teki yaxci ol

Black_Attack (19Murmansk Weheridi.celyabisk terefdi Novosibirsk Celyabisk Murmansk.2017/12:38)
Gə mərc exək sən məbləği de mən o məbləği verəcəm uduzsam ama udsam girib mövzu acassanki o yenə məni alcaltdı))))

Black_Attack (19Murmansk Weheridi.celyabisk terefdi Novosibirsk Celyabisk Murmansk.2017/12:38)
Gə mərc exək sən məbləği de mən o məbləği verəcəm uduzsam ama udsam girib mövzu acassanki o yenə məni alcaltdı))))