Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
TATLI*~*BELA (19dediyve pewiman olmusan gornur, yene yaxwudu bu, vicdan hissun itmiyib hele2017/14:44)
))))))))) Yo didim birden olub eliyersen eyagima yazallar)))) Mawinun salamatdu?)
no bele mawna qalanda he salamatdi, hewne olmuyum pise doqru eksuna yaxwiya doqru deuwiyliyler olub,
yanu beledeki senin qarquwunan ne olan idiye mene, senin qarqueun tutmaz, Allah seni sevseydi bele yaradardi hec??)
Eksperd (19Men ureyden elemedim. Hem hec vaxt hec kesin pisdiyin isdemerem tanidim tanimadim . İsdiremse oz bawima gelsun. Prosda disedun ol vecime almazdim. Wikest qal sozi pis tesir eledi mene.2017/14:47)
dediyve pewiman olmusan gornur, yene yaxwudu bu, vicdan hissun itmiyib heleno bele mawna qalanda he salamatdi, hewne olmuyum pise doqru eksuna yaxwiya doqru deuwiyliyler olub,yanu beledeki senin qarq
Ok teki yaxci ol. İsdemiyenin bawi batsun)
TATLI*~*BELA (19ok.. bawunanda muqayet ol)2017/14:49)
Men ureyden elemedim. Hem hec vaxt hec kesin pisdiyin isdemerem tanidim tanimadim . İsdiremse oz bawima gelsun. Prosda disedun ol vecime almazdim. Wikest qal sozi pis tesir eledi mene.Ok teki yaxci ol
Alemi bir birina qatdun,soyle gorek kimi tapdun ...????
Black_Attack (19Murmansk Weheridi.celyabisk terefdi Novosibirsk Celyabisk Murmansk.2017/12:38)
Gə mərc exək sən məbləği de mən o məbləği verəcəm uduzsam ama udsam girib mövzu acassanki o yenə məni alcaltdı))))
Yan yanadilar amma En cox Murmanskda olur 6 Ay gece 6 ay gunduz.
Elave edilmiş fayıl: (49.87 kb.)
Yüklenib: 583 defe.
Black_Attack (19Murmansk Weheridi.celyabisk terefdi Novosibirsk Celyabisk Murmansk.2017/12:38)
Gə mərc exək sən məbləği de mən o məbləği verəcəm uduzsam ama udsam girib mövzu acassanki o yenə məni alcaltdı))))
Yan yanadilar amma En cox Murmanskda olur 6 Ay gece 6 ay gunduz..
Elave edilmiş fayıl: (65.32 kb.)
Yüklenib: 590 defe.
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
Sen nece baxirsan bu elekci ve qil verenlerine?
<< 1 ... 4755 4756 [4757] 4758 4759 ... 8413 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1156 / 98

2017/14:44)
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E......