Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
R*A*G*I*N (21.07.2017/00:35)Ovlad sevgisi valideyn sevgisinden 2 qat ustundu.
indiki aglimla valideyin ovladim olandan sonra belke deyiser fikrimay hansi formada olanda yagis yagir?
Valideynimiz bele bizi oz valideynlerinden cox istiyib.
Canlilarin (heyvanlar daxil)Xususiyyeti budu.
Kime aydin olmadi qalx komandasi cumlesinde komanda verenin rutbesi nedi?)
Rutbesi Cavuwda Ola biler Letinantda Baw Letinantda Kapitanda )
Istenilen Herbi rustbeli wexsin Wexsi heyyeti qaldirmaqa Huququ var lakin xususi Doyuw Tapwiriqi Ve ya Hazirliqi olan halda.
Qrafikden kenar nezerde tuturam.
Bele wexsi heyyeti 22:00 dan 06:00 a dek qaldirmaqa ixtiyari yoxdu.
Bu komandani Boluk Novelbetcisi verir ekser halda.
Mese ile Gedirsen Masinla Masinin 2 neferlik yer Tutumu var,1 nde artiq sen oturmusan ve Bow 1 yer qalib.
Yoldada 3 nefer gedir 1-I qoca yawli halsiz qadin,Biri elil bir insan birde Heyativin qadini (ve ya kiwisi) hansi ki,bu mehz xeyalindaki o insandi.
Hansina komek edersen?
Bu suala yalniz 1 nefer wexs cavab vere bilib Bill Qeyts Wirkete Iwe duzelib.
IQ test imtahaninda
Men sehv tapmiwdim.
Men duz cavab verdim? O ne cvb vermiwdi?
Canim azdan Kimnense orgendiyin her hansi deyerli informasiya real heyatinda komeyine catdiqi olub hec?
Senin fikrince forumun en savadli qiz ve oglan useri kimmdi?
Isvec dilinde Ismin 16 hali vare )
Olari orgene bilibse halaldi ona )
Yerlik yerliyin yerliyi cixiwliqdan cixiwliq )))
Eva Savadli qizdi ve Cox bilmiwdi
unya goruwude coxdu.Boyuk uqurlar qazanacaq o ozu.Tehsil naziri olsaydin hansi deyiwikliyi ederdin?
Bilirdunki milyonerlerin choxusu israilde defn olunur?? En ucuz mezar yeri 200 min dollardi?? Yeru Selimde..
Taksi_V_Ray (21.07.2017/02:59)Ardarazli Kopyacidi.
Hechne birinci ruwveti yigiwdirardim qalani biw weydi.. Eva evvelce adam olsun ondan sonra nese olmaq haqqinda fikirlewerik.. Sene deyimki men oz fikrimi forumun en savadli oglani Ardarazli ve Fullito
Melumatlari oxuduqcan gelib Kocurur bura Ona O savad demek deyil ve o istiqamet savad getirmir Sadece Mueyyen sahede Mueyyen bir bilgi yaradir insanda Ardarazlidada bu sahe Siyasetdi.
Onun siyasetde baw veren deyiwiklikleri izleyir eslinde o ozu de bir nov Melumat savaddi Ancaq Tam savad anlamina gelmir.
Zeqqumagaci ve Fulilotoya geldikde ise onlar maraqlidilar Yeni Her weynen Maraqlanan informasiya axtariwindadilar daim internetde.
Onlar daha cox dunya goruwu toplayirlar ozleri ucun bu savad deyil.
Taksi_V_Ray (21.07.2017/02:59)Umumiyyetce savad insanin daniwdiqlarina gore teyin edilmir.
Hechne birinci ruwveti yigiwdirardim qalani biw weydi.. Eva evvelce adam olsun ondan sonra nese olmaq haqqinda fikirlewerik.. Sene deyimki men oz fikrimi forumun en savadli oglani Ardarazli ve Fullito
Senin onla Unsiyyetin zamani teyin olunur o daniwanda oz bildiylerin bezeyib gozel wekilde sene teqdim edecey Amma sen onu daniwdiranda ferqli weylerden daniwib onun biliyinin ne qeder geniw olduqun yoxlaya bilersen.
Menim bir Dostum var Ulfet Alti yuz nece bal yiqmiwwdi yadimda deyil Prezdent teqayudu alirdi.
O uwaqnan Otur sohbet ele neden Mozu acirsan ac daniwacaq o mozuda senen.
Ve agzina geleni daniwmayacaq Deyerli melumat alacaqsan.
Neden mozu acirsan ac ferqi yoxdu Melumati var herweyden.savad odu.
<< 1 ... 4874 4875 [4876] 4877 4878 ... 8413 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1156 / 1454