Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
İqnor demişhken iqnorunda nece nefer var?)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Neynirsen indi?
yeni fikirlewirsenki cox cerenci,danwiqun bilmiyen zadsanki yarim saata iqnora ataram seni bezib?)
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Eksperd (02.08.2017/23:47)Heç kimle söhbetim alınmır menim heqiqetende((( özüme beledem ona göre ele dedim o dediklerin yox ele deyil ama biliremki ünsiyyet qura bilmiremde bu problemdi mende
heckum yoxdiyeni fikirlewirsenki cox cerenci,danwiqun bilmiyen zadsanki yarim saata iqnora ataram seni bezib?)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
NeFesiM__oL (02.08.2017/23:49)Mende eleyem )
Heç kimle söhbetim alınmır menim heqiqetende((( özüme beledem ona göre ele dedim o dediklerin yox ele deyil ama biliremki ünsiyyet qura bilmiremde bu problemdi mende
MiLYoNDa1oQLaN (02.08.2017/23:51)Göresen menden neçhe denedi deyirdim sende beleymişhsen men tek deyilem)
Mende eleyem )
Arada buna göre özüme hirsleniremki sende adamsan insansan bacarda bunu yenede yox alınmırki alınmır
NeFesiM__oL (02.08.2017/23:54)Onda menim kimi otur oturdugun yerde )
Göresen menden neçhe denedi deyirdim sende beleymişhsen men tek deyilem)Arada buna göre özüme hirsleniremki sende adamsan insansan bacarda bunu yenede yox alınmırki alınmır
MiLYoNDa1oQLaN (02.08.2017/23:55)Sual verdi onu cavabladımda heç ne etmirem bashqa))
Onda menim kimi otur oturdugun yerde )
NeFesiM__oL (02.08.2017/23:58)Sen ünsiet vacarmırsan ) ,yeqin evden çox az cıxırsan çöle he?
Sual verdi onu cavabladımda heç ne etmirem bashqa))
MiLYoNDa1oQLaN (03.08.2017/00:00)Demek olarki he..
Sen ünsiet vacarmırsan ) ,yeqin evden çox az cıxırsan çöle he?
<< 1 ... 4944 4945 [4946] 4947 4948 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2157 / 3221

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..