Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
NeFesiM__oL (03.08.2017/02:13)Qetiyyen eseblewmedim burda ne varki eseblewim men?sadece sehv melumatin var.. Bunu butun Azerbaycan bilirki bakiya wollar suyunu Haci Z.Tagiyev chekdirib..sehv melumatin var senin..
Niye esebleşhirsenki ? Demirem az işh görüb xeriyye işhleri çhoxdu,ama bu barede bildiyim melumat bele idi ona göre dedim sehvdise denen sehvdi burda ne varki..
Hardan almisan o melumatiki qepikde vermeyib adi hallanir ve sebeb ne idi??
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
SiSeRoN (03.08.2017/02:16)Oxumushdum ondan qalıb aglımda İngilis mutexessinin dushub heyata keçhirmek istediyi bir işh olub tagıyevin adı hallanır o işhde düzdü ama pul verilmediyini qeyd etmişhdiler yazıda..
Qetiyyen eseblewmedim burda ne varki eseblewim men?sadece sehv melumatin var.. Bunu butun Azerbaycan bilirki bakiya wollar suyunu Haci Z.Tagiyev chekdirib..sehv melumatin var senin..Hardan almisan o m
Murtuza Muxtarov.. Bu adi ewitmisen?? Bilirsen kimdi?
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Elave edilmiş fayıl: (181.75 kb.)
Yüklenib: 575 defe.
Inanirsan orda yazilana?? Ne qeder dogru oldugunu kimse tesdiqleye bilmez..
SiSeRoN (03.08.2017/02:21)Milyoncu) neft mühendisi sehv etmiremse)
Sehvdi..men dediyim duzdu..yeqin kimse gozden salmaq uchun ele deyib..Murtuza Muxtarov.. Bu adi ewitmisen?? Bilirsen kimdi?
SiSeRoN (03.08.2017/02:34)Onada inanıramki pislemey niyyeti ile yazılmayıb chunku xeriyye ishlerinin chox oldugunu qeyd edibler ama sırf bu ishde yoxdu adı hallanır dedim kimi yeqinki olsa onu gizlede bilmezdiler nece varsa elede qeyd ederdiler
Sabah chaliwacam bu haqda etrafli melumat alim bir neferden..bunu deqiqlewdirecem..ve bu yazini (melumati) kim yazib hardan qaynaqlanir..Inanirsan orda yazilana?? Ne qeder dogru oldugunu kimse tesdiql
Bakidaki Seadet sarayi haqqinda nese bilirsen?
SiSeRoN (03.08.2017/02:36)Yox
Milyonchu olub..Bakidaki Seadet sarayi haqqinda nese bilirsen?
Basqa rayonda var seadet) sarayı ona getmishem bakıdakına yox)
deyiş. NeFesiM__oL (03.08 /01:38) [1]
Hansi sepkide melumatlar seni maraqlandirir?
<< 1 ... 4948 4949 [4950] 4951 4952 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2157 / 5114

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..