canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (03.11.2017 / 00:30)
Her kese qarwi eleyem..ammaki eseblewende lap pis incidirem..beyin chonduse vse..ammaki 5 deq sonra yene sakitem.

Merc oyunlarina hevesin var? Lato ya damino nerd nese bele weylere hevealisem?
asimka  asimka [Off] (03.11.2017 / 00:33)
 O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin....
Merc yox sevmirem dominodada ball olurdu kimse deyende uduzan nes etsin xos olmurdu uje.

Bes so raki pewmanligini nece anladirsan qelbini alirsan?yada ala bilirsen?)
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (03.11.2017 / 00:36)
Beli qelbini aliram..konlunu ala bilirem..daha dogrusu cehdler edirem.choxlu yox uje at kimi direwseki sen pissen bagiwlamayacam zad..deyiremki ecceb elemiwem bele zor ... odaki esebden..ammaki her kesin konlunu aliram.

Hansi wertler altinda menimle vatsapda daniwmaga razi olarsan?)
asimka  asimka [Off] (03.11.2017 / 00:39)
Hec bir bu menim huzursuzlugum olar elave heyecan sitress.ureyim elede guclu deyil buna.

Burdan hansisa qizla aile qurarsan?ama tam semimi. Sualim yakniw anlawilmasina esla her birimiz gozel ailelerde boyumuw insanlariq sozsuz. Sadece reflex yaranibe bir coxundaki saytdi. Sen mence anladin meni.buyur cvb lutfen)
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (03.11.2017 / 00:42)
Real heyatdaki bir qiza hech kes qarantiya vere bilmezki bu qiz sayta girmeyib..insan her yerde insandi burdada fb da instada ne bilim ee her yerde..men isteyen biri olsa niyede yox??ammaki meqsedim o deyil burda..burdaki qizlar ozleri ele duwunurlerki pisdiler..ammaki bawa salmaq olmjrki insansanda ferqi nediki burda beyendim ya kitabxamada ya kinoya geden yolda yemekxanada ferq etmir..eyni isandi..sadeve eline telefon goturub sayta girir..bu qedrr sade..

Cavabim qane etdi seni?
asimka  asimka [Off] (03.11.2017 / 00:44)
Aferin xowuma geldi duwuncen...

Face instaya girene yox ama sayta gelene pis bacirlar ister evli ister subay ister cavan ister yawli. Bu neden ireli gelir sence bes?
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (03.11.2017 / 00:46)
Umuniyyetle gelinlerin burda olmasinin gunahlari erleridir..kiwilerinki ise nem kayf))) ona ad qoya bilmedim))bura hech bir gelin mirta gelmeyib..her birinin heuatinda jese chatiwmir..mumkun deyilki ele bir insan olsunki bura gelsin ve qaydasinda olsun..qaldiki sayta girib pis baxanlara vallah men pis baxmiram..pise pis baxiram yaxiyada gozum uste yeri var..

Mene patxod edirsen?)))
NeFesiM__oL  NeFesiM__oL [Off] (03.11.2017 / 00:48)
 Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..
Blackın yeri melum ))

Davam edin))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (03.11.2017 / 00:48)
Gelib ne pox yeyecekki o?? Isteyirsen zeng edim chagirim?))
asimka  asimka [Off] (03.11.2017 / 00:49)
Hele indi anlayirsan?))uwaqliqdan senin xeyalini qurmiwamda men deli))yox duzu seni men pis insan kimi canladira bilmirem Ferid. Azda olsa dialoqumiz olub ordan aldigim musbet auran bes eledi..ona gore rahat yaziram.

Yordum suallarimla ?))
Наверх  Cemi mesajlar: 84159

<< 1 ... 5235 5236 [5237] 5238 5239 ... 8416 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 2195 / 2952