💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
minana (10.11.2017/17:15)Xanım üzr istirəm zarafatladım yetimin biriyəm bi telefonum var bi qurtkam bi şalvarım bi ayaqqabım bidə futbolkam hec poliverimdə yoxdu tanış olax?))
Maşına göre sen terefe gelirse gelmese onnan yaxşıdı brooooo))))
minana (10.11.2017/17:14)Sen pert olmiesanki o okuzluyunu gosterir sadece. Sen niye pert olasan normal sozunu deyirsende.panuatka ola kesmez sozu. Men bele duwunurem.
Çalışıram sözüm keçen yerde danışım pert olmamaqçünUşaq olmaq daha qayğısızdı?
asimka (10.11.2017/17:17)Yaqinki mənnən deyilsən
Sen pert olmiesanki o okuzluyunu gosterir sadece. Sen niye pert olasan normal sozunu deyirsende.panuatka ola kesmez sozu. Men bele duwunurem. Harda olmag isterdin indi?
diyen çox şey istedim.gif)
Black_Attack (10.11.2017/17:18)Yoxxx seni demirem Ali realdan daniwiram
Yaqinki mənnən deyilsən
.gif)
Black_Attack (10.11.2017/17:17)Daa denen eyni gündeyik ki
Xanım üzr istirəm zarafatladım yetimin biriyəm bi telefonum var bi qurtkam bi şalvarım bi ayaqqabım bidə futbolkam hec poliverimdə yoxdu tanış olax?))

.gif)
asimka (10.11.2017/17:21)İnsankimi mındar yaradılış yoxdu didimdə birdən beynüün hansısa bir xırda bir yerində məni nəzərdə tutarsan
Yoxxx seni demirem Ali realdan daniwiram
minana (10.11.2017/17:22)Mənfini mənfiyə vuranda müsbət edirdə)))
Daa denen eyni gündeyik kiMennen sene xeyir yoxdu cenab sen varlıdan yapışAma çetin ki varlı bize rast gelsin Harda acı giji var bizi tapır özüm onsuz da acınnan ölenlerdenem
Sen tap ama varlı
Black_Attack (10.11.2017/17:22)Ali senle deyildim men. Soz atanam men?men realdan gotururem suallari ele cvb verirem. Sene men artig nese yazmamiwam yazmaramda her zaman semimiyyetini yazmiwam.
İnsankimi mındar yaradılış yoxdu didimdə birdən beynüün hansısa bir xırda bir yerində məni nəzərdə tutarsanEləməMənim qavrama anlayışım(sənin ponyatka dediyin)ali səviyədədi balam