Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
ashiq demezdim..evezolunmaz nese yoxdu heleki menimcun. ancag resm ve kitabdan el cekmirem. kutablarmi xususi sevirem o derecedeki hechkime vermey istemirem paxilam)
xoshbext olmag ucun sebebimiz coxdu ancag niye hami shikayet eliyir xoahbext olmadiginnan?
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Sene göre bu il tez kechdi yoxsa gec ?
Bir fikir oxudum 2017ci il heyatımın en menasız ve tez kechen ili oldu mence menasız gün tez kechmez axı..
deyiş. NeFesiM__oL (15.12 /02:35) [1]
bayram ehval tuhiyyesi var?/
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Sencede bayramlar uşaqlığımzda qaldı ?
he bayram ushaqlar ucundu. ancag indiki ushaglarda duz emelli bayram gormurler. olar boyuyende ne diyecek maraglidi.
bir delilik et deseler ne ederdin?
Bir delilik bu azad bir shey olsaydı adı üstünde delilikdi chıxıb gederdim uzaqlara tek yashamağ heyatını sechirdim..
Bir xanım en chox kime kin saxlaya bilmir valideyinlerine,ailelidise yoldashına,ve ya uşağına ?
insani ne zeifleder?
Sebrlisen ?
sen bes hansisa kaprizlerin var?
<< 1 ... 5455 5456 [5457] 5458 5459 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2179 / 3097

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..