Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Getmek isteyirsen?
Zamani geriye qaytarmaq olsaydi neyniyerdin?
Sen ne ederdin?
Niye men verdiyim suallari ozume qaytarirsanki oz beynivin mehsulun iwlede bilmirsen?
Deyer verdiyim deyersizlewir getdikce
Sualim yoxdu!!!!
Novbeti kimdi?
SiSeRoN (08.01.2018/16:03)Ne ozunden cixirsan soz dedim insan kimi ozune hormetin olsun soyuw soyme.matiwke kimdi ki burda ozunle meni sef salma men neyemse oyam.cehennemedekim gedecek sen bilebilmersen.ozunden razi daniwma
Nidavi sox nikivin gotune qewey gorsenecrk..deyesen xow daniwanda yumwaq yerin berkiyir..aglin burdaki bezi matiwkelere getmesin..sualin yixdu crhennem ol bawqasi versin suali seni mecburi chaqirmiram
Kimdeki mene ne deyir ozleri bilsim ALLAH baxir gorur her deyilen nahaq sozu.Fikir verirem hansi qiz el verir o qiz olur can ciger amma tam eksi olanda olur hormetsi q...... dunyasi
Umeyya (08.01.2018/16:08)Buraxdin ozuvu??men sene demedim matiwke..ammaki indi deyirem matiwke kimdi...bawi papaqlilarindi matiwke..sozumude burda yox realda kime istesen deye bilerem..qeyretivi cheken gelsin..xow daniwiramsa gijdeme
Ne ozunden cixirsan soz dedim insan kimi ozune hormetin olsun soyuw soyme.matiwke kimdi ki burda ozunle meni sef salma men neyemse oyam.cehennemedekim gedecek sen bilebilmersen.ozunden razi daniwma
Umeyya (08.01.2018/16:15)El verirsen ver vermirsen menim ......ki ver...got got sohbetler eleme..
Mende seni tehqir ederdim heyifki bacarmiram kimise tehqir etmeyiKimdeki mene ne deyir ozleri bilsim ALLAH baxir gorur her deyilen nahaq sozu.Fikir verirem hansi qiz el verir o qiz olur can ciger amma
<< 1 ... 5653 5654 [5655] 5656 5657 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2187 / 5379