Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
unutmaq istediyin var kimse hec?
Rus musiqileri gozeldi?
Umeyya (20.01.2018/20:08)Mudaxila edum .
ANS verdiyi musahibeni deyirsense baxdim ALLAH rehmet etsin ruhu wad olsun deyir vuruwmaga gelmiwem torpagi qorumaga gelmiwem sondada bilmedim ya kovreldi Pis oldum heqiqeten duwundumde 1991-1990-19
Onu sen , o, bu muzakura ede bilmaz.
Qacub getmeyi..
yaxsu ediblar sexsan.
Gerek yerde qalanlarda gederdi qacub .
telebelik ilerin gozel olub yoxsa mekteb?
Paxilsan?
NoreN (20.01.2018/20:40)Niye muzakire ede bilmez eder kiwi kimi vuruwsalardi yaxwi muzakirede olunardi yoxsa qacib orda burda gizlenibler yene deyirem bu menim wexsi fikrimdi hec kiminde haqqi yoxdu mudagile etmeye her kesin oz duwuncesi var menim gozumde en werefsiz insanlardi qacib gizlenen sonra az olub muharibelerde atilib gedilen evlerden oz esgerlerim ogurluq edib bunlar fakti sen neyi qinayib qinamamaqdan daniwirsan
Mudaxila edum . Onu sen , o, bu muzakura ede bilmaz. Qacub getmeyi.. yaxsu ediblar sexsan.Gerek yerde qalanlarda gederdi qacub .
Duzdu kawki wehidlerimiz ki durust insanlar sag qalaydi hec kim torpag ugrunda wehid olmazdi ermenide gelib oturardi indi rahat gezib dolawdiginiz Bakida onda yaxwi olardi
Umeyya (20.01.2018/21:38)He ok
Niye muzakire ede bilmez eder kiwi kimi vuruwsalardi yaxwi muzakirede olunardi yoxsa qacib orda burda gizlenibler yene deyirem bu menim wexsi fikrimdi hec kiminde haqqi yoxdu mudagile etmeye her kesi
_memati... (20.01.2018/21:44)Men murovda olanlarida bilirem cebhede olanlarida muharibenide sene bildiyim her weyi daniwaram men bow yere daniwib eseblewmirem
Ala bular nə danişir sizi cox yox murovda 2 gün saxlasalar ermeniynen uzbeüz cebhede bax gör sora belə sözler danişorsuz ancaq deyeceksüzki ALLAH cebhede serhedde olan esgerlere kömek olsun
BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
<< 1 ... 5741 5742 [5743] 5744 5745 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2188 / 2177

BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!!