Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!

*SIRIUS* (08.03.2018/18:36)Dunya ehalisinin ele artimin men bele duwunurem ki,insanlar bir nece nigahdan bir nece ovladlarinin ol.asi kimi.bir kiwi bir qadinan evlenir uwaqlari olur atir ayrilir gedir bawqasiynan yawiyir onuda doguzdurur.yeni qadinlar kiwilerden cox olduqu ucun ve onlarin ovlad dunyaya getirdiyi ucun bele artim yaranir bu menim fikrimdi day bilmirem duzdu ya yox.
Bilmirem amma ferziyye etdiremki yeqinki miqrasiya axini cox olub ve ya muharibeler onun ucun Duzdu?
_K_O_T_İ_K_ (08.03.2018/19:14)Bildim onda deki bizim milletin kiwilerine nesil artirmaga gore alqiw duwur dunya uzerinde en esasda Rusiyada
Dunya ehalisinin ele artimin men bele duwunurem ki,insanlar bir nece nigahdan bir nece ovladlarinin ol.asi kimi.bir kiwi bir qadinan evlenir uwaqlari olur atir ayrilir gedir bawqasiynan yawiyir onuda
_K_O_T_İ_K_ (08.03.2018/19:12)Men yazmiwdim axi ferziyye dedim mende bilmirdim
Miqrasiya axininin dunya ehalisine ne dexli var?Bu insanlar bidene yumru warin icindedi sonucda Hindistanan afrikayada getse ya Braziliyada Russiyaya ferqi nediki sadece yeri deyiwir.muharibe insan sa
Yazilmamiw qanunlar sence yazilmalidir qanun kimi?
Cay icmusen?
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
nedir ureyinden kecen?
Yazin geliwini hiss edirsen artiq?
<< 1 ... 5975 5976 [5977] 5978 5979 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2184 / 714

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.