💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

*SIRIUS* (23.05.2018/23:23)Pis oldum((((Allah yerini cennetlik etsin.Ruhu wad olsun.Rehmet olsun Atana.heyatdi neynemek olar .bilmirem bu barede hec bir teselli vere bilmirem cunki ...cunkisi cetindir(((
En pis gun 1yaw 6 4ayliqdan ata gormeyib daim hesretinde olmaq 25 ildirki o pis gundeyemQorxursan neden?cesaretin varmi dunyaya kelek gelmeye
**__** (23.05.2018/23:26)AMIN ALLAH cemi videyinlere can sagligi versin dunyadan kocenlerin ruhu wad mekanilari cennet olsun
Pis oldum((((Allah yerini cennetlik etsin.Ruhu wad olsun.Rehmet olsun Atana.heyatdi neynemek olar .bilmirem bu barede hec bir teselli vere bilmirem cunki ...cunkisi cetindir(((Allah qalanlara can saql

*SIRIUS* (23.05.2018/23:31)Uzulme gozel insan.Allah sol yanini sene qismet etsunki Ata yoxluquna melhem olan.hem Anan var .sene illerdir arxa dayaq olan.onun varliqina siqin yawa.Uzulme .Heyat budur.hamiycun var.nebilim insan aliwdirir ozunu herweye.
Bilmirem o qeder pis oluramki ozumden asli olmada yeni hec bir xatire yoxdu ve gerisi bowluqduTvde dunen baxiram yawli kiwi idi qebristaiqda yawayir bir qizi var yiye durmur kiwi deyirki qizim senincu

*SIRIUS* (23.05.2018/23:52)Doqurdan?)axx nene)menimde nenem eledi ))o ne dise onu edirem cox vaxt)))adam nenesinin sozunden cixmaz halal olsun
Uzulme)) Imkan verirlerki bizde mamam ata nenem mellime ailesiyik bir men mellimelik bitirib iwlemirem kecen il diaqnostik qiymetlendirmeye girdim getdim Selyana duwdum nenem qoymadi ne iwin var kentd
)