Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Qorxursan neden?cesaretin varmi dunyaya kelek gelmeye
*SIRIUS* (23.05.2018/23:23)Pis oldum((((Allah yerini cennetlik etsin.Ruhu wad olsun.Rehmet olsun Atana.heyatdi neynemek olar .bilmirem bu barede hec bir teselli vere bilmirem cunki ...cunkisi cetindir(((
En pis gun 1yaw 6 4ayliqdan ata gormeyib daim hesretinde olmaq 25 ildirki o pis gundeyemQorxursan neden?cesaretin varmi dunyaya kelek gelmeye
Allah qalanlara can saqliqi versunki Ataninda ruhu wad olsun.
Kelek gelmek heyata olurki?
deyiş. **__** (23.05 /22:27) [1]
Tvde dunen baxiram yawli kiwi idi qebristaiqda yawayir bir qizi var yiye durmur kiwi deyirki qizim senincun darixmiwam ellerinden gozlerinden opmek isteyirem agliyir kaw kawki atam sag olaydi men onun ellerin gozlerini operdim xeste olaydi amma menle olaydi
Olmaz sual idi verdim heyat bize kelek gelir
**__** (23.05.2018/23:26)AMIN ALLAH cemi videyinlere can sagligi versin dunyadan kocenlerin ruhu wad mekanilari cennet olsun
Pis oldum((((Allah yerini cennetlik etsin.Ruhu wad olsun.Rehmet olsun Atana.heyatdi neynemek olar .bilmirem bu barede hec bir teselli vere bilmirem cunki ...cunkisi cetindir(((Allah qalanlara can saql
*SIRIUS* (23.05.2018/23:31)Uzulme gozel insan.Allah sol yanini sene qismet etsunki Ata yoxluquna melhem olan.hem Anan var .sene illerdir arxa dayaq olan.onun varliqina siqin yawa.Uzulme .Heyat budur.hamiycun var.nebilim insan aliwdirir ozunu herweye.
Bilmirem o qeder pis oluramki ozumden asli olmada yeni hec bir xatire yoxdu ve gerisi bowluqduTvde dunen baxiram yawli kiwi idi qebristaiqda yawayir bir qizi var yiye durmur kiwi deyirki qizim senincu
Gunun nece bitir?
men hec bu barede teselli bele vere bilmirem duzu.insan bilmir neyi nece disunki derdine werik.olsun.cunki bu derdin dermani yoxdu.nebilim((((((
gunum adi bawlayir hami kimi .adide bitir.
iwinde ireli gede bilirsen?
Imkan verirlerki bizde mamam ata nenem mellime ailesiyik bir men mellimelik bitirib iwlemirem kecen il diaqnostik qiymetlendirmeye girdim getdim Selyana duwdum nenem qoymadi ne iwin var kentde uzaqdi orda kiraye qalacaqsan arzum bawlamamiw bitdi) indide xestexanada iwleyirem
Sen gede bilirsen xeyallarinin ardinca?
deyiş. *SIRIUS* (23.05 /22:53) [1]
*SIRIUS* (23.05.2018/23:52)Doqurdan?)axx nene)menimde nenem eledi ))o ne dise onu edirem cox vaxt)))adam nenesinin sozunden cixmaz halal olsun
Uzulme)) Imkan verirlerki bizde mamam ata nenem mellime ailesiyik bir men mellimelik bitirib iwlemirem kecen il diaqnostik qiymetlendirmeye girdim getdim Selyana duwdum nenem qoymadi ne iwin var kentd
)Xestexanada pis deyilki.esas odurki iwin var.zehmetile iwleyen insanlara sonsuz hormetim var.tembolede qizlara .halalzehmetinle iwleyib halalpuluvu alirsansa bu en boyuk ustunluyundu heyatda.ireli getmekse dovletin iwidir.
Xeyal qurmuram ureyimden nece gelir elede edirem.
Heyatindaki cetinlikler seni mudruklewdirib ya qorxursan cetinlik olanda?
deyiş. **__** (23.05 /22:59) [1]
<< 1 ... 6120 6121 [6122] 6123 6124 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2199 / 2153