canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
jasmin_mylove  jasmin_mylove [Off] (19.06.2018 / 22:49)
Yox dillə danışıram))

Yazmaq yoxsa danışmaq asantdır səninçün?
Zeqqumagaci  Zeqqumagaci [Off] (19.06.2018 / 22:52)
 Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi..
danismag

30 metri 3saniyeye qacan futbolcu kimdi?
jasmin_mylove  jasmin_mylove [Off] (19.06.2018 / 22:56)
Bilmirəm

Nəcür insanlarla danışmaqdan çəkinirsən?
MoNaCo_FrAnCe  MoNaCo_FrAnCe [Off] (19.06.2018 / 23:16)
 ......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E......
Ozunu bir pox sanib elekcinin qilverenlerinde bawina topluyub ozune haqq qazandiran weyimnen awagi adamlardan

Sende pis oldun Misirin meglub olmagina?
jasmin_mylove  jasmin_mylove [Off] (19.06.2018 / 23:17)
Futbola baxmıram

Fikrini normal sözlərlə çatdırmaq çox əziyyətlidir?
MoNaCo_FrAnCe  MoNaCo_FrAnCe [Off] (19.06.2018 / 23:21)
Yoo cox asandir..hetta bu forumda en duzgun dille yazan meniydim halbuki bezi Sonanin yetim yesirleri onu laga qoyacaq derecede seviyyesizlik edirdiler..geldiki nezerde tutdugum wexsiyyetsizlere normal soz ne yarawar hemdeki mesref olar)menim her kelmem qizildi)))

Toyda duyunde niye qadinlari topa tutursuz?)
jasmin_mylove  jasmin_mylove [Off] (19.06.2018 / 23:23)
Neçə topa tuturuq? sualı başa düşmədim

Orası elədir ama onlar dəyişib sən kimi olmursa sən də dəyişib onlar kimi olma.
MoNaCo_FrAnCe  MoNaCo_FrAnCe [Off] (19.06.2018 / 23:28)
jasmin_mylove, Men deyiwib onlar kimi hec olada bilmerem axi.menim heyata baxiwim heyat terzim tamamile ferqlidi.sadece irad bildirirem ve yorulmuramda cunki biliremki o tutulan iradlar o yetim yusure azda olsa vijdanin tikkildadir.bala bala tikkildada tikildada onda deyiwiklikde yaradar hemcinin..hetta buna eminemde..cunki bunu her agilli insan gozel bawa duwer ne demek istediyimi)tormuzlar yetim yesirler onsuzda bawsiz heyata baxirlar anlamiycaqlarda..
Yeni qiybetde bir birivizi suzmey bir birivizin gozune soxmaq)bu cox hezz vericidi beyem?)
jasmin_mylove  jasmin_mylove [Off] (19.06.2018 / 23:35)
Nə ətrafıma mənfi fikirlə yanaşmıram nə olnardan görmürəm elə bir şey ya edirlər mən diqqət etmirəm bilmirəm.

O dediklərinin fərqinə mən da varıram ama səhvi üzə vurmaq,hər hərəkətə,sözə mız qoymaq yaxşı iş deyil. Nümunə olmaq istəyən əməli ilə rəftarıyla olmalıdır məncə.

Birinin səhvini görəndə onu hədiyyə kimi qarşındankına verirsən ya kobudluqla deyirsən?

deyiş. jasmin_mylove (19.06 /23:36) [1]
MoNaCo_FrAnCe  MoNaCo_FrAnCe [Off] (19.06.2018 / 23:40)
jasmin_mylove, Menim ucun sehv edenin esas xarakteri vacibdi..sehv etmek insan ucundude herkes ede biler.ama sehvi kim edir hansi xarakterde olan edir onda onada uygun qarwiliq verirem.ister kobud ister semimi ister zarafat istersede kinle nifretle iradla.
Bes yaxsi sen sus men susum o sussun bes bawibowlar da bu hakimiyyet kimi usteliyib ortaya cixanda??iw iwden kecende??ozlerini duz ve guclu hiss edende???
Наверх  Cemi mesajlar: 84159

<< 1 ... 6206 6207 [6208] 6209 6210 ... 8416 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 2194 / 1540