💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

MiLYoNDa1oQLaN (08.09.2018/01:12)Fırlanan ele dunyanın ozudur bız sadece yola verırık ...
Qəşəy misal çəkdin Güclər eynidi deyə . Çünki insan özüylə apardığı mübarizəni ətrafla apardığı müvarizə kimi aparmır, Darıxmağda bir hissdir məncə , Nəyisə ağlına gətirməsən yadına salıp onu hiss etm
Love_iS_EMPTY (08.09.2018/01:22)Soz ehtiyyatvin cox suretli formada inkiwafina necede tesir etdiyimi gorurem sozlerinde)
Fırlanan ele dunyanın ozudur bız sadece yola verırık ...menım ucun deyersız ınsanlara verdıyım deyerı ıfade edır Meslehete gulag asırsanmı
Love_iS_EMPTY (08.09.2018/01:22)məsləhətə qulağ asmalı halım yoxdu öz bildiyimi efirəm , məsləhətə qulağ assaydım indi başqa yerdə olardım.
Fırlanan ele dunyanın ozudur bız sadece yola verırık ...menım ucun deyersız ınsanlara verdıyım deyerı ıfade edır Meslehete gulag asırsanmı
MoNaCo_FrAnCe (08.09.2018/01:26)Qaqa sən onun fikrilə razısan?
Soz ehtiyyatvin cox suretli formada inkiwafina necede tesir etdiyimi gorurem sozlerinde)
MiLYoNDa1oQLaN (08.09.2018/01:29)Duzu onun fikrine nezer salmadim nedeki sohbeti bilmedim evvelini oxumadan sadece o smsi oxudum.onun daniwiq terzi ele deyildi.deyiwikliye gore ele yazdim.umumiyyetle aravizdaki temani bilmirem qaqaw)
Qaqa sən onun fikrilə razısan?
MiLYoNDa1oQLaN (08.09.2018/01:29)Kımse kımın fıkır ıle razı olmalı deyıl kı her kes oz fıkırnı yazır
Qaqa sən onun fikrilə razısan?
MoNaCo_FrAnCe (08.09.2018/01:32)Pff
Duzu onun fikrine nezer salmadim nedeki sohbeti bilmedim evvelini oxumadan sadece o smsi oxudum.onun daniwiq terzi ele deyildi.deyiwikliye gore ele yazdim.umumiyyetle aravizdaki temani bilmirem qaqaw)