canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
MoNaCo_FrAnCe  MoNaCo_FrAnCe [Off] (30.10.2018 / 23:28)
 ......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E......
Seni taniyan butun insanlarin gozundede qelbindede o yaxsiligi qazanmaq..

Bir gecelikde olsa xeyanet edersen??ama kiwi kimi de)
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (30.10.2018 / 23:38)
Cox cetin sualdi.
Eyer Munasibetdeyemse munasibetde olduqum qadini seviremse meni herwey qane edirse menle hormetle davranirsa men day ona niye xeyanet edim ki?yaxwi insana niye xeyanet edesen ki,Eyer o seni tam qane edirse.Xeyanet natamam munasibetlerde olur.Eyer xeyanet aqlima gelibse o dereceye catibsa demeli yuxarida saydiqlarim qalmiyib artiq.

Meselen Rus qiziynan 3 il filan birlikde olmuwdum ona xeyanet etmemiwdim.indi ozu yoxdu ki,burda ozune gore deyim.O,da bunu bilirdi ve Meni cox sevirdi.Men deyiwik insan deyileme biraz mehsuliyyetliyem ele weylerde sevdiyim insanlari hecneye deyiwmirem ne pul ne nefs ne nebilim hecneyede bir soznen.

Sosial webekeli heyat ya onsuz?
XuliqaN1  XuliqaN1 [Off] (30.10.2018 / 23:51)
mümkün qədər onsuz ama həyatın 1 hissəsinə çevrilib..

ən çox hansı sosial şəbəkədən istifadə elirsın?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2018 / 00:46)
Bura Facebook Whatsaap

Valideyn haksiz olanda sebr etmey lazimdi yoxsa Cavabin vermek?
XuliqaN1  XuliqaN1 [Off] (31.10.2018 / 00:50)
səbr etməy..

buranın saati niyə səf göstərir?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2018 / 00:56)
Moderenlewmiyib sayt kohne nece yiqilibsa o curde qalib.Saytlarda Konstruktiv deyiwiklik olmalidi azi ilde 1 defe o da bu tip saytlarda olmur iri miqyasli saytlarda olur.Serf elemir belkede material olaraq avto saat qurwaqi sistemide yoxdu saytda.Avtomatik teyin ede saati.

Hansi beyendiyin filmin Baw Rolda oynuyan aktyorun (ve ya Aktrisasin)deyiwib Doger bir bildiyin Aktyoru qoyardin ve kimi?
XuliqaN1  XuliqaN1 [Off] (31.10.2018 / 01:01)
qadinlar nə istəyir kinosunda o baş rolda olan aktyorun yerinə Çerentanadi nədi onu qoyardim

bura sətf elədiyin vaxti rus qizarina niyə sərf eləmirsən)
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2018 / 01:10)
Celentano.

Bura gelmemiwden once onlara o qeder serf etdim ki,bezdim.Mueyyen bir yerde insan anlayir ki,Axtardiqi nelerse eslinde ele en bawda durduqu yerde imiw onu axtariwina cixib Uzaqlawib indi uzaqda qalib.

Paulo Koelionun Kimyager eserindeki kimi.

12 iyun Ruslarin dovlet musteqillik gunudu,Kimden musteqillik alib Ruslar sence?
XuliqaN1  XuliqaN1 [Off] (31.10.2018 / 01:13)
bilmədim...

səncə bizdə nə vaxtsa müstəqil olaciyq?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2018 / 01:21)
Ruslar 12 iyun 1992 ci ilde Formal olaraq ozlerin SSSR den azad olunmuw elan edibler amma faktiki olaraq SSSR nin varisi ozleri idi ele.Yeni ozu ozunden musteqillik alan yegane dovletdi gunumuzde.Belkede butun tarox erzinde.

Tehsile yatirim etseler belkede olar ne vaxtsa.

Bu yaxinlarda Moskva Metropoliteni hakkinda ozuyurdum maraqli bir wey diqqetimi cekdi.

Demeli 1985 ci ilde "Brovickoy"Stansiyasinin tikiliwinde iwciler yerin altinda Kerpic ev tapiblar Pencereli,qapili,icinde ewyalarla krovat nebilim her ewyalariynan birlikde.Qewey vezyetde,Sen nece duwunursen Arxeoloqlar nece izah edib bunu?
Наверх  Cemi mesajlar: 84133

<< 1 ... 6657 6658 [6659] 6660 6661 ... 8414 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1102 / 560