Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
putin bakıya niyə gəlir?
Torpaq cokub necese ev mocuzevi wekilde tam qalib Fundamentinden cokme bawlayib.
dunyani hansi rengde gorursen?
qaranlıq yəni qara
dirsən heç kimə etibar eləmir özü gəlir dalıyca?)
Putinin bir cixiwina baxmiwam deyil Fidel kastroynan goruwlerinin birinde sohbet edibler )Kastrodan soruwub sene 50 defe sui qesd olub nece sag qalmisan )
Kastro deyib cunki heckime guvenmemiwem Tehlukesizliyimi ozum qorumuwam )
Niye Saxta pul maxenasiyasinin cinayeti Insan oldurmekden agirdi?Cox iw verirler
saxta pulla yəqin olarin ciblərinə girillərdə ona gorə
aparata saxta pul atmısan?
Bir insani tanimaq ucun ne qeder zaman lazimdi sene?
yalan danışanda qizarirsan?
Eyer daniwmiwamsada bu 10 faiz halda ola biler,Ya Zarafat elemiwem,yada Kiminse Reputasiyasin duzeltmek ucun ve ya Xeyrine olan yalandi.Ozumun yoxa 3 cu wesin tekinin.
O gun gedmiwem iwe duzelmeye dediler menfi cehetiniz nedir?Dedim siqaret cekmeyim dediler dur bas bayira )))Ama men iwe qebul eden olsaydim mene o sozu deseydiler goturerdim iwe )
Wans meselesidi o sadece yeni pewmanda deyilem.Meselen Yaxin dostum vardi semimi dialoqa gore birbawa dubaya Viza gonderdiler Sagliqina qismet ayi 4000 dollar maaw alir hec bir rasxoduda yoxdu.Burc Xelifede iwleyir.
Sen olduqun kimi ol,elbet bir gun sene deyer veren olduqun kimi qebul eden cixacaq qarwiva.Yalan saxta weyler getirir sulu qar kimidi gelmeyiynende tez eriyib yoxa cixar.
Bu qiz qalasin neye tikibler mix kimi uzadiblar ora Ne qala kimi gotdu bawdi qala deyil,nede ev kimi ev?.Onun ustunen ancaq Kagizdan samalyot duz...
Ardını oxu >>
Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ... |
<< 1 ... 6658 6659 [6660] 6661 6662 ... 8414 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1101 / 320

Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ...