Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
и всё же нет инчего прекрасней чем верный мужчина рядом. |
Powerbankın var
Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ... |
Love_iS_EMPTY (18.12.2018/08:03)Orda qeyrətdənde deyir yəqin sencun sablondu o . Və birde mennen sonra rey yazson sene xosa gelmez sözler yazacam . Xasyetuvude bilirəm .. davay
mende nece yazacagımı sene sorusmadım hemıse yazanda nıyesını yazmısam ve ılık oncede yox yazdım Allah xasıyetım kesınn neyneyım mende beleyem))yaxsı ınsanın ne oldugunu bılmırem ama danwarken el
Love_iS_EMPTY (18.12.2018/11:08)ehtiyac yoxdu p.banka,teləfon 3 gun zaryadka saxlayir
bılmırem mence yoxdur Powerbankın var
gunes sisteminde 4 cu planet hansidi?
deyiş. -incognito- (18.12 /12:20) [1]
Desert Rain (18.12.2018/12:15)neyı yazıb yazmayacgımı sene soracag deyılem a o davay"ı da saxla ozuve
Orda qeyrətdənde deyir yəqin sencun sablondu o . Və birde mennen sonra rey yazson sene xosa gelmez sözler yazacam . Xasyetuvude bilirəm .. davay
Menım xasıyetımı de bılebılmezsen
menım ucun sablondur he ne wuwa ne tebrız ne gul gulstan ee bes onların aldığları oğurladığları? Bes onlar uzerınde tokler. Goz yawları axan ganlar dunene sensen mene protıv yazan sualıva cavab yazmadım deye bele bılmek ısdeyırdın nıye cavab yazmadıgmı sorardın day soz atmazdın yene deyırem mene yazırsansa normal yaz xow soz deyecem zat etıgadan kenar cıxmıram men yazannda sen demıwken mende hormetsızlık ede bılerem ozude gewengınden
sen sual verdın mende fıkrımı yazdım
BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
-incognito- (18.12.2018/12:20)Mars deyılmı
ehtiyac yoxdu p.banka,teləfon 3 gun zaryadka saxlayirgunes sisteminde 4 cu planet hansidi?
<< 1 ... 7024 7025 [7026] 7027 7028 ... 8414 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1096 / 2189

и всё же нет инчего прекрасней чем верный мужчина рядом.
))yaxsı ınsanın ne oldugunu bılmırem ama danwarken el