Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
bax gor nece duwmuwem indi cekdim;)
Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ... |
Love_iS_EMPTY (18.12.2018/12:55)Bilmək istəyirdim ? Ya dedim söyüş soyecem birdə belə şey olsa neceki bax indiki kimi sikdir birdə cavab yazma səndə qoz qoymadiglarim siyahimdasan çox dərinə getmə istiyirsen özün yaxşı bilirsən .. davay özdə qulağ asanda hansısa mahnıya gotunle qulağ asma qulaginla as başına sox beynunle anla əyər varsa birdə bu reyin üstüne nese yazson üzüvə tərif deyəcəm )
neyı yazıb yazmayacgımı sene soracag deyılem a o davay"ı da saxla ozuve Menım xasıyetımı de bılebılmezsen menım ucun sablondur he ne wuwa ne tebrız ne gul gulstan ee bes onların aldığları oğurladığlar
и всё же нет инчего прекрасней чем верный мужчина рядом. |
Desert Rain (18.12.2018/13:05)nece sıktırdıyvı yazdın
Bilmək istəyirdim ? Ya dedim söyüş soyecem birdə belə şey olsa neceki bax indiki kimi sikdir birdə cavab yazma səndə qoz qoymadiglarim siyahimdasan çox dərinə getmə istiyirsen özün yaxşı bilirsən .. d
Ora emın ol
ve geretıvın de nece oldugvu acıg awkar bıldık
nece kı o alı xayam yazır aa geret hagda
sende geretıvı 2 degelık repee sıxdıracag geder geretlısen
ındı ıse men dıyırem mene yarawmaz yazmag ama sen bunan artıgına laıg deyılsen emın ol soxtur! 
Love_iS_EMPTY (18.12.2018/13:09)Üstüvə isiyerdim booguvuna senun yox ) sən həvəsdən yaranan lekesen) Ali Xəyyam orda 2 deyqeye senkimilerin qeyretinnen danışır mövzu axı oğrudu) oğurlanmış qeyretivizden)) deyirəm birdə sənə qoz qoymamışam sən özündə yaxçı bilirsən çox yaxşı bilirsən )
nece sıktırdıyvı yazdın Ora emın ol ve geretıvın de nece oldugvu acıg awkar bıldık nece kı o alı xayam yazır aa geret hagda sende geretıvı 2 degelık repee sıxdıracag geder geretlısenındı ıse
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Qarabağ Göyəzən unitednen düşüb xevervuz vaaar ?)
Elave edilmiş fayıl: (35.94 kb.)
Yüklenib: 601 defe.
Desert Rain (18.12.2018/13:21)Beşiktaşnanda məzəliblər)))
Də bax qardaşım ))
Black_Attack (18.12.2018/13:23)Ali futbola baxanda əvvəlki kimi ləzzət ala bilirsən ? Mən yox elebil bütün oyunlar danışılmış kimi gəlir mənə )
Beşiktaşnanda məzəliblər)))
<< 1 ... 7025 7026 [7027] 7028 7029 ... 8414 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1096 / 2259

BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!!