close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Növbeti istifadeçiye sual verin...Desert Rain (18.12.2018/13:15)
Üstüvə isiyerdim booguvuna senun yox ) sən həvəsdən yaranan lekesen) Ali Xəyyam orda 2 deyqeye senkimilerin qeyretinnen danışır mövzu axı oğrudu) oğurlanmış qeyretivizden)) deyirəm birdə sənə qoz qoym
Senol bax senol dıyırem oxmadım cunkı mnenyasız ınsansan eveler senın serhıve
Bunu goyurdum aa o geder tupoysan kı mezelendıyım gormurdun belekede aa gorursen menım yazdıgıma xosu gelır Zat dıyırdın))
Ve senol yaDıglarıvı oxmayacam. Bos bosuna gotuve yaxıb yazma yazsanda bırwey deyıwmez herkes oz ganacağını goyur ortaya Bu da degıgdır aa kımde ne yoxdursa ondan danwır nedekı ınankı movzuya sen yazan baxmag cun gırmemısdım movzuda black gordum onun uzerınde de senın nıkı sıtat vermısı o geder bawtan ayaga wablonsam kı cavab yazmaga ehdıyac yoxdurDesert Rain (18.12.2018/13:25)
Ali futbola baxanda əvvəlki kimi ləzzət ala bilirsən ? Mən yox elebil bütün oyunlar danışılmış kimi gəlir mənə )
Hamsı elədi ləzzət nədi hec daşşağda alammırsan niyə kantpralar sikir oyunnarı hətta kambəklərə belə kayfnan baxammıra ətağaBlack_Attack (18.12.2018/13:17)
Lavım məni yeni il gecəsi qonağım olursa ya yo səhəri bir yerdə acağe
bele hevslısensen gel gonagımız ol Metronun yaxınlıgdaLove_iS_EMPTY (18.12.2018/13:26)
Senol bax senol dıyırem oxmadım cunkı mnenyasız ınsansan eveler senın serhıve
Bunu goyurdum aa o geder tupoysan kı mezelendıyım gormurdun belekede aa gorursen menım yazdıgıma xosu gelır Zat dıyı
Öz yzdigun özüvə səmimi gəldi ? 
Love_iS_EMPTY (18.12.2018/13:27)
bele hevslısensen gel gonagımız ol Metronun yaxınlıgda
Hansı metrodu? Yeru yurdu de eeHe bunuda nezere alag kı desert sen yaxsıcana oxyursan men yazdıglarımı day sensen de kef ele 

Hər reyimi oxuyub o kayfnan boşalan mişka smaylikin sən qoyursan 
Black_Attack (18.12.2018/13:27)
Hamsı elədi ləzzət nədi hec daşşağda alammırsan niyə kantpralar sikir oyunnarı hətta kambəklərə belə kayfnan baxammıra ətağa
en yaxşısı topaz premyer liqasidi heckes qoz qoymur oyunnarini oynuyurlar . Yada oynamağa çalışırlar ))Desert Rain (18.12.2018/13:34)
en yaxşısı topaz premyer liqasidi heckes qoz qoymur oyunnarini oynuyurlar . Yada oynamağa çalışırlar ))
Olarda fırrıyır xəbərün yoxdu sənün hətda bizim o ölü 2ci dvizyonumuzjn oyjnnarı satılır .yadunda saxla nə kantorada varsa bilki olların havasın oynuyacağBlack_Attack (18.12.2018/13:36)
Olarda fırrıyır xəbərün yoxdu sənün hətda bizim o ölü 2ci dvizyonumuzjn oyjnnarı satılır .yadunda saxla nə kantorada varsa bilki olların havasın oynuyacağ
2 ci liqa didun bizim u 21 ler 2 ci divizynonun ən alt sıralarda yerleşen kuluba 3-1 uduzub ) buda gencler ) Ali sence futbol bizim millətcun dool bacarmırlar ya bunuda rüşvət dayday zibilə qoyub )
Cemi mesajlar: 84133
<< 1 ... 7026 7027 [7028] 7029 7030 ... 8414 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1093 / 1488