💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
Desert Rain (18.12.2018/13:15)Senol bax senol dıyırem oxmadım cunkı mnenyasız ınsansan eveler senın serhıve
Üstüvə isiyerdim booguvuna senun yox ) sən həvəsdən yaranan lekesen) Ali Xəyyam orda 2 deyqeye senkimilerin qeyretinnen danışır mövzu axı oğrudu) oğurlanmış qeyretivizden)) deyirəm birdə sənə qoz qoym
Bunu goyurdum aa o geder tupoysan kı mezelendıyım gormurdun belekede aa gorursen menım yazdıgıma xosu gelır Zat dıyırdın))Desert Rain (18.12.2018/13:25)Hamsı elədi ləzzət nədi hec daşşağda alammırsan niyə kantpralar sikir oyunnarı hətta kambəklərə belə kayfnan baxammıra ətağa
Ali futbola baxanda əvvəlki kimi ləzzət ala bilirsən ? Mən yox elebil bütün oyunlar danışılmış kimi gəlir mənə )
Black_Attack (18.12.2018/13:17)bele hevslısensen gel gonagımız ol Metronun yaxınlıgda
Lavım məni yeni il gecəsi qonağım olursa ya yo səhəri bir yerdə acağe
Love_iS_EMPTY (18.12.2018/13:26)Öz yzdigun özüvə səmimi gəldi ?
Senol bax senol dıyırem oxmadım cunkı mnenyasız ınsansan eveler senın serhıveBunu goyurdum aa o geder tupoysan kı mezelendıyım gormurdun belekede aa gorursen menım yazdıgıma xosu gelır Zat dıyı

Love_iS_EMPTY (18.12.2018/13:27)Hansı metrodu? Yeru yurdu de ee
bele hevslısensen gel gonagımız ol Metronun yaxınlıgda

Black_Attack (18.12.2018/13:27)en yaxşısı topaz premyer liqasidi heckes qoz qoymur oyunnarini oynuyurlar . Yada oynamağa çalışırlar ))
Hamsı elədi ləzzət nədi hec daşşağda alammırsan niyə kantpralar sikir oyunnarı hətta kambəklərə belə kayfnan baxammıra ətağa
Desert Rain (18.12.2018/13:34)Olarda fırrıyır xəbərün yoxdu sənün hətda bizim o ölü 2ci dvizyonumuzjn oyjnnarı satılır .yadunda saxla nə kantorada varsa bilki olların havasın oynuyacağ
en yaxşısı topaz premyer liqasidi heckes qoz qoymur oyunnarini oynuyurlar . Yada oynamağa çalışırlar ))
Black_Attack (18.12.2018/13:36)2 ci liqa didun bizim u 21 ler 2 ci divizynonun ən alt sıralarda yerleşen kuluba 3-1 uduzub ) buda gencler ) Ali sence futbol bizim millətcun dool bacarmırlar ya bunuda rüşvət dayday zibilə qoyub )
Olarda fırrıyır xəbərün yoxdu sənün hətda bizim o ölü 2ci dvizyonumuzjn oyjnnarı satılır .yadunda saxla nə kantorada varsa bilki olların havasın oynuyacağ