canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
Zayn_Malik  Zayn_Malik [Off] (21.08.2014 / 08:34)
hec biri) en yaxsisi uzun tulum)

yuxunu yaxsi almisan?
_touch_  _touch_ [Off] (21.08.2014 / 08:37)
Tul olmaz. no. "uzun"u yaxsi dedin Ama tulde korladun

Yox eee Iwdeydim gece Bir azdan yatacam Sora da Kottonda endirimdi gedim babat paltarlar alim
_touch_  _touch_ [Off] (21.08.2014 / 08:38)
sual yaddan çıxdı
sevgilin sene geyimde gezmekde makyajda refiqelerinde qadaga qoysa Ne edersen?
Zayn_Malik  Zayn_Malik [Off] (21.08.2014 / 08:43)
tul dememisem ki tulum demisem)
eyer qadaga qoysa calisardim onu basa salim ki gozelliyimi sadece ona hesr etmisem) bunun ucun de en azi sade bir bezenmeye ehtiyacim ola biler.yoxsa makyaj menlik deil )
en cox sevdiyin xarekterin?
_touch_  _touch_ [Off] (21.08.2014 / 08:49)
Zayn_Malik (21.08.2014/09:43)
tul dememisem ki tulum demisem)eyer qadaga qoysa calisardim onu basa salim ki gozelliyimi sadece ona hesr etmisem) bunun ucun de en azi sade bir bezenmeye ehtiyacim ola biler.yoxsa makyaj menlik deil
vallah ozumun sevdiyim cox xarekterim var Meselen bir insannan bir defe daniwim ustunnen 5_6il kecsin goren kimi yadima duwecek hemen adam Sora ne bilim Çoxsu deyir qisqancliq Yox sadece bilirsen nece men isteyirem ki ister dost ister sevgili ister valideyn mene aid olsun
meselen Valideynimin menden bawqa iki ovladi var Ama mene onlardan artiq qaygi olsun ve saire (item de it)

qaldiki senin makyajina Makyajin gozune girsin olmasa olmaz?
sual: Siz qizlar niye qanmirsiniz ki siz sizi sevenin namususunuz ve bezi beden hisslerinizi ondan bawqa hec kes gormemeli ELE geyinmelisiniz ki (sohbet tekce uzunluqdan getmir hem de sade olmalidir Cehrayi Gullu mullu olmaz) hec kes size conub baxmasin. niye basa dusmursuz?
Zayn_Malik  Zayn_Malik [Off] (21.08.2014 / 08:52)
onu qizlardan sorus menim fikrim onlarla ust uste duwmeye biler) cunki aciq saciq icaze yoxdu evden.
en son yemek ne vaxt yedin?
Zayn_Malik  Zayn_Malik [Off] (21.08.2014 / 08:54)
he... 1deki o dediyiniz qisqancliqi caliwin valideynlerine elemeyin) meselcun menim bacim da yoxdu qardawim da) qardawim rehmete gedib. ) her halda dursaydi kaw onu daha da cox isteyerdiler menden zerer yox idi) qiymetini bil ) baci qardaw tamammmm ayri hissdi) movzudan qiraga cixdimsa uzrlu sayin(
_touch_  _touch_ [Off] (21.08.2014 / 08:55)
Zayn_Malik (21.08.2014/09:52)
onu qizlardan sorus menim fikrim onlarla ust uste duwmeye biler) cunki aciq saciq icaze yoxdu evden. en son yemek ne vaxt yedin?
bayax yedim Sagligva iki Yeke cawka (yetim doyduran) dolusu Viwne suyu vurdum bedene Ustunen de tort Bexxx bexx bexx Fisssqirix musibet

sen cani elin agir deyilsə Boynumu azca masaj ede bilersen? (iwden gekmiwem kondisianer o qeder vurub ki quruyub)
_charli  _charli [Off] (21.08.2014 / 09:00)
 Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu!
hansi meyveni xowduyursan?
_touch_  _touch_ [Off] (21.08.2014 / 09:02)
_charli (21.08.2014/10:00)
hansi meyveni xowduyursan?
ciyeleyin xestesiyem Yayda ozun yeyrem qiwda murebbesin

Meni nece biri kimi taniyirsan?
Наверх  Cemi mesajlar: 84152

<< 1 ... 705 706 [707] 708 709 ... 8416 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı