Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
yuxunu yaxsi almisan?
Yox eee Iwdeydim gece Bir azdan yatacam Sora da Kottonda endirimdi gedim babat paltarlar alim
sevgilin sene geyimde gezmekde makyajda refiqelerinde qadaga qoysa Ne edersen?
eyer qadaga qoysa calisardim onu basa salim ki gozelliyimi sadece ona hesr etmisem) bunun ucun de en azi sade bir bezenmeye ehtiyacim ola biler.yoxsa makyaj menlik deil )
en cox sevdiyin xarekterin?
Zayn_Malik (21.08.2014/09:43)vallah ozumun sevdiyim cox xarekterim var Meselen bir insannan bir defe daniwim ustunnen 5_6il kecsin goren kimi yadima duwecek hemen adam Sora ne bilim Çoxsu deyir qisqancliq Yox sadece bilirsen nece men isteyirem ki ister dost ister sevgili ister valideyn mene aid olsun
tul dememisem ki tulum demisem)eyer qadaga qoysa calisardim onu basa salim ki gozelliyimi sadece ona hesr etmisem) bunun ucun de en azi sade bir bezenmeye ehtiyacim ola biler.yoxsa makyaj menlik deil
meselen Valideynimin menden bawqa iki ovladi var Ama mene onlardan artiq qaygi olsun ve saire (item de it)
qaldiki senin makyajina Makyajin gozune girsin olmasa olmaz?
sual: Siz qizlar niye qanmirsiniz ki siz sizi sevenin namususunuz ve bezi beden hisslerinizi ondan bawqa hec kes gormemeli ELE geyinmelisiniz ki (sohbet tekce uzunluqdan getmir hem de sade olmalidir Cehrayi Gullu mullu olmaz) hec kes size conub baxmasin. niye basa dusmursuz?
menim fikrim onlarla ust uste duwmeye biler) cunki aciq saciq icaze yoxdu evden. en son yemek ne vaxt yedin?
Zayn_Malik (21.08.2014/09:52)bayax yedim Sagligva iki Yeke cawka (yetim doyduran) dolusu Viwne suyu vurdum bedene Ustunen de tort Bexxx bexx bexx Fisssqirix musibet
onu qizlardan sorusmenim fikrim onlarla ust uste duwmeye biler) cunki aciq saciq icaze yoxdu evden. en son yemek ne vaxt yedin?
sen cani elin agir deyilsə Boynumu azca masaj ede bilersen? (iwden gekmiwem kondisianer o qeder vurub ki quruyub)
Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |
_charli (21.08.2014/10:00)ciyeleyin xestesiyem Yayda ozun yeyrem qiwda murebbesin
hansi meyveni xowduyursan?
Meni nece biri kimi taniyirsan?
<< 1 ... 705 706 [707] 708 709 ... 8416 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2078 / 7059

Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu!