Saytın Ən varlısı ol : *__MiNCe__BisoU__* - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Cay or coffe?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Ana ata
Deyiwkenlik ya Konservantliliq?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Gümüş ya qızıl
Baliq vs Toyuq eti?
Gül ya ətir
Demeli Konci 2017 de aprelde Getdim yalan olmasin 200 manat verdim gul mul aldim qablarda qewey getirdim duzdum pencerenin qabaqinacolden seliqeli wekildede ele gozel gorsenirdi bizdede ev merkezdedi 2 esas prospekt kesiwir H. Eliyevve Azerrbaycan prospekti.
Icra hakimiyeti duz yanimizdadi icra bawcisi arada cixib gezib edir pewkom sade adamdi.
Bilmirem bizim guller xowuna gelib bilmirem ya tesadufdu onan sora Icrada Kvartalda etrafdaki bir nece binalarin hamsina dovlet wotuna guller duzuldu balkonlarina))
Etir.
Hediyye guldense etir gulde 1 eded simvolik hemde teksen yeni.
Sogan stolun ustunde ya Bal Umudlerde?
Yoqurt ya sok
Yoqurt sevmirem :/
Ama yeyirem her gece 1 in.
Qurduqun aile ya Dogulduqun?
Bacı ya qardaş
<< 1 ... 7327 7328 [7329] 7330 7331 ... 8415 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1699 / 383

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!