Saytın Ən varlısı ol : *__MiNCe__BisoU__* - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir |
sərgide olmusuz?
Bura gèlmèk peşmanliq verib ?
Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir |
yaxsilar tez dunyadan koçur,duzdu?
O dünyaya inanirsiz?
Ozuve baxib fikrelsmisenki men ne ucun varam?
bağislanilmaz sehviniz var?
Qelbleri birlewdiren Yalniz ALLAHDIR.Bu ha si suredir?
**__** (12.05.2019/23:15)/ ÂLİ İMRÂN - 103 Va’tasımû bihablillâhi cemîân ve lâ teferrekû, vezkurû ni’metallâhi aleykum iz kuntum a’dâen fe ellefe beyne kulûbikum fe asbahtum bi ni’metihî ihvânâ(ihvânen), ve kuntum alâ şefâ hufretin minen nâri fe enkazekum minhâ, kezâlike yubeyyinullâhu lekum âyâtihî leallekum tehtedûn(tehtedûne).
He fikirlewmiwem.Qelbleri birlewdiren Yalniz ALLAHDIR.Bu ha si suredir?
Ve hepiniz, Allah'ın ipine sımsıkı tutunun, fırkalara ayrılmayın! Ve Allah'ın sizin üzerinizdeki ni'metini hatırlayın; siz (birbirinize) düşman olmuştunuz. Sonra sizin kalplerinizin arasını birleştirdi, böylece O'nun (Allah'ın) nimeti ile kardeşler oldunuz. Ve siz ateşten bir çukurun kenarında iken sizi ondan kurtardı. İşte Allah, âyetlerini size böyle açıklıyor. Umulur ki böylece siz hidayete erersiniz.
ceza12 (12.05.2019/23:17)Tewekkur edirem.
/ ÂLİ İMRÂN - 103 Va’tasımû bihablillâhi cemîân ve lâ teferrekû, vezkurû ni’metallâhi aleykum iz kuntum a’dâen fe ellefe beyne kulûbikum fe asbahtum bi ni’metihî ihvânâ(ihvânen), ve kuntum alâ şefâ
1kimse (12.05.2019/23:13)Ele bir sehf yoxduki bagislanmasin bilmirem hansi surededi Allahu teala deyirki yeterki siz qelbden meni dileyin Allaha qovusmagi dileyin tovbe edin sizin gunahlarinizi ortum sonra o ortduyum gunahlarinizi savaba cevirim magfiret edim
Men ne ücün varam sualini vermemisèm eksine mèn filan filançun varam demişèm bağislanilmaz sehviniz var?
<< 1 ... 7426 7427 [7428] 7429 7430 ... 8415 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1698 / 1366

Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir