canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
Taksi_V_Ray  Taksi_V_Ray [Off] (25.04.2020 / 23:47)
Baxir harda..amma indi dogurdan tam semimi deyiremki Mubariz beye azadliq isterdim.yeni o insan bunlari qazanib..sadece olaraq werefsizler onu werleyib.

Orxan lokbatanlinin sohbetinde sence bagiwlamaq.olar?
__BOSS__  __BOSS__ [Off] (26.04.2020 / 00:00)
 Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir
qulaq asdim o temya,bele pislemeyib lezgileri cecenleri,prosta deyib ki azerbaycanlida olan merdlik onlarda yoxdu,yeqin demek isteyib ki onlarda da var amma bizdeki kimi deyil,ne bilim qus buraxib ki uzr isteyib,uzr isteyeni de baislayirlar adeten

her seyin maraginin itmesine sebeb nedi?
Taksi_V_Ray  Taksi_V_Ray [Off] (26.04.2020 / 00:07)
Adileshmesi..chunki her wey adileshib..dunya qisalib.indi burda bir wey olsun amerikada 1 deqiqe ichinde xeberdar olur..yeni insan olumu adileshib..her shey heddinden artiq choxdur deye maraq qalmayib.

Kimi bagiwlamagina pewmansan?
__BOSS__  __BOSS__ [Off] (26.04.2020 / 00:11)
bagislamaq ya bagislamamaq ele bir seydi ki vseravno qarsindaki sehv eleyib,bagislasan da bagislamasan da artiq gozden dusub,bagislayiramsa da evvelki kimi munasibet olmur onsuz da,ona gore de pesmanciliq yoxdu

duz fikirdi ki insana lezzet eden ne varsa hamisi zererlidi?
Taksi_V_Ray  Taksi_V_Ray [Off] (26.04.2020 / 00:14)
Yox ..umumiyyetle menim fikrimce ele bir wey yoxdurki onun zerre qeder bele olsa xeyri ve ziyani olmasin..her weyin xeyride var ziyanida..

Isteyerdim olkede narkotik ( yalniz neshe) leqallashsin?ve ya Kazino?
__BOSS__  __BOSS__ [Off] (26.04.2020 / 00:17)
narkotik yox kazino he,duzu kazino da ele narkotik kimidi)) amma bele onlany kazino oynamaqdan sa real oynamaq xos olardi,o 777 bir sirya yiganda pullar tokulur eee beh

Azerbaycanda adada yaris olsa turkiyedeki kimi getmek isteyersen?
Taksi_V_Ray  Taksi_V_Ray [Off] (26.04.2020 / 00:20)
Hee chox isyerdim gedim..menim turklerden.zehlem.gedir..amma yegane o verliwdirki o survizordu nedi yutubda herden qabagima chixanda baxiram.bir epizoduna..

Seyahete getmek imkanin olsaydi burdan bir qiz ve bir oglan..kimi goturerdin ozunle??
__BOSS__  __BOSS__ [Off] (26.04.2020 / 00:24)
zeqqumla seni)))

kinoya baxanda gorende ki yaxsi getmir saxlayirsan yoxsa mecbur axira kimi baxirsan?
Taksi_V_Ray  Taksi_V_Ray [Off] (26.04.2020 / 00:26)
Yox baxiram..sadece olaraq uje kinoya qoz qoymuramda telefonla oynayiram..tam fikrimi ora yoneltmirem(zeqqumla meynen getmez)) evli mutlu cocukludur o))

Utanmirsan sayta girdiyine gore?
__BOSS__  __BOSS__ [Off] (26.04.2020 / 00:29)
yox,utansam girmezdim.Her seyde gozellik axtarib tapmaq lazimdi,bezen burda kimnense maraqli kino musiqi adi esidirsen,ya maraqli melumat,indi ne edek ki biraz nikalayski saytdi,adi pis cixir biraz chat))

elinde az xal olanda pasa atirsa ya xod eleyirsen?
Наверх  Cemi mesajlar: 84243

<< 1 ... 7796 7797 [7798] 7799 7800 ... 8425 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (153)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3891 / 1026