close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Növbeti istifadeçiye sual verin... | Taksi_V_Ray [Off] (26.04.2020 / 00:32)
|
Baxir kimdi) baxaq elimde 10 xal var idi..seka idi..dedimki bolek dediki yox dedimki 30 getdim)) oda 18 idi atdi pasa..biliremki xala oynuyur..3 xod getdise em azi 21 varidir..
2 gun bundan qabaq birinin ustune blefe 20 manat vurdum oda 3 tuz imiw ograshdi dediki bank getdim)) yalvardimki chek achilacaq))) dediki yox ee mumkun dor)) atdim.pasa xalin gosterdi))
Sende oynuyansan?evveller oynamisam,sora gordum yox ee adam dadanir eve gec gelib eleyir adam,men de xala oynuyanam deye az xalda pas atiram xod elemeye deymez mene gore
qumardan gelen pulu neye xerclemek lazimdi?deyirler guya halal pul deyil | Taksi_V_Ray [Off] (26.04.2020 / 00:40)
|
Men prava almisham))) yeni bele deyimde eve vermirem..eve xerclemirem..kontir.paltar zad..bele weye..
En chox ne qeder udmusan bir oturumaisde maas almisdiq oturduq ele is yerinde oynamaga,onda 420 manat kimi udmusdum,udub durdum,dedim qalsam uduzacam,sora tezden otur ki maya cixsin sora udum nese,velik almisdim men ozume o pulnan
onlayn kazinolardan oynayirsan? | Taksi_V_Ray [Off] (26.04.2020 / 00:50)
|
Yox oynamiram xowum gelmir ele weyden..maragimi chekmir..oki elinde olmadi ozun sixib baxmadinsa yeri yoxdur))
Nede bextin getirir?deyiş. Taksi_V_Ray (26.04 /00:50) [1]son iilerdi hec nede,evveller melede okeyxana var idi,turklerin bir oyunu var ee okey,onda elim getirirdi,hem orda fikirlesmek de lazimdi deye yaxsi tutuzdururdum,indi ama nese eziyyetsiz gelmir hec ne
talismanin ugur getirmsine inanirsan?ozunde gezdirdiyin nese var talisman kimi | Taksi_V_Ray [Off] (26.04.2020 / 00:55)
|
Okey oyununa 2 saat baxdim aglima hechne girmedi..bacarmuram..bu tereflerdede yoxdurki oynuyum(
Yox talismanim yoxdur..ele weye qoz qoymuram.
Senetin nedir?ne bacarirsan?yaxsi alcipan vururam,patalokda her fiqur yigiram
biraz da elektrik isi
milyoner olsan yaxta alarsan ozune yoxsa teyyare,ikisinden birini secmek olsa? | Taksi_V_Ray [Off] (26.04.2020 / 01:01)
|
Yaxta..mence gemi daha maraqli olar..umumiyyetle yolchulugu xowlayiram..Azerbaycanin her yere chixiwi olsaydi vizasiz..veliknen avropaya gederdim | Taksi_V_Ray [Off] (26.04.2020 / 01:01)
|
Sual yaddan chixmiwdi)))
Hansi olkede gezmek isteyerdin?)
Cemi mesajlar: 84133
<< 1 ... 7797 7798 [7799] 7800 7801 ... 8414 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1085 / 2273