canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
JENATIY  JENATIY [Off] (26.03.2021 / 22:31)
Mence pisdi.. qoy onu bawqasi desin..meselen sen yaxwiliq edirsense dueub chekme..qoy bawqasi gelib cheksin..sag elin verdiyini sol el bilmez..men bele duwunurem.

Neye hovselen chatmir?
B.O.S.S  B.O.S.S [Off] (26.03.2021 / 22:35)
 Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir
Telefna gec cavab verende 4cu qudokda sondururem

"Azerbaycanda qabaga getmeyin 5 yolu"kitabi cixsa sence cox satilar? 
JENATIY  JENATIY [Off] (26.03.2021 / 22:37)
Mence kitab oxuyan yoxdur..oxuyanlarda xarixi edebiyyata uz tutr.agilli adamda o kitabi almaz))

Hech vaxt etmerem dediyini etmisen?ve ya etmek mecburiyyetinde qalmisan?
B.O.S.S  B.O.S.S [Off] (26.03.2021 / 22:40)
Yox yadima gelmir,hec kime de elemek istemediyi bir seyi elemek mecburiyyetinde qalmagi arzu elemerem

Ozun damnan atmaq isteyen birini fikrinden dasindirmaq qabiliyyetin var ? Ne edersen o an?
JENATIY  JENATIY [Off] (26.03.2021 / 22:43)
Mence o mende alinar..onu fikrinden dawindira bilerem.maraqli hemsohbet olduguna gore chox sag ol deyerli vaxtindan ayirdin.

Novbeti kimdi?
B.O.S.S  B.O.S.S [Off] (26.03.2021 / 22:50)
Buyur xoşdu,seninle sual cavab maraqli oub hemise

Novbeti mence novbe gozleyenler
_He_Y_At_  _He_Y_At_ [Off] (26.03.2021 / 23:56)
B.O.S.S (26.03.2021/21:59)
Vetendaş muharibesi kenar olkelere furset olar bizi parcalamaq ucun,amma arada nese men hiss edirem bizde eger bu yerlibazliq varsa her tirkaya gederik))) yerlibazliq demeyim bu azsayli milletler herd
Kim dedi ki lezgiler ozlerini ayirib??basqa milletleri yalan demis olaram.Menim ne qeder yaxinim sehid olub .ozleride konullu yazilanlar idi hemde. Men Bir dene de lezgin gormedm ki muharibe zad herlemesin ayriseckilik elesin.eksine canfesanliqla gedirdiler doyuse.men o abhavanin icinde olmusam.
Bu sen belkede bir ara yalandan melumatlar paylaşılirdi, fake profillerden commentler yazilirdi ,guya lezgiler talislar falan  getmek istemeyibler mecbur aparirlarmis kimi seyler.
Bele baxanda agdamli orda burda ona buna atış gelende talislar,lezgiler cebhede doyusurduler. Beledeki lezginin neyine ağdam ya ne bilim susa ya o birisi. hec vaxt gormediyi, lap alinandan sonra da yasamayacagi eraziler ugrunda can qoyurdular gedib.
_He_Y_At_  _He_Y_At_ [Off] (26.03.2021 / 23:57)
Qohum var teze otpuskaya gelib 19 yasi var .gelenden sonra danisir ki bes men xocavend de doyusurdum, (biz hele indi bilirk)ele ilk bunlarin taboru baslayib muharibeye.rabitede olub bu oglan ozude. Demeli deyir ki komandirmiz qorxusundan girmeye desik axtarirdi, onun yerine deyir ozum utanirdim, axrda dozmeyib gedib dedimki menede silah verin on cebhede doyusecem, altdan deyir sözde soxdum ki ,narahat olmayin sizn ailenizide biz  qoruyariq.
siqaret getirirdiler o da cekmir siqaret alırdı hamsini yigirdi mesoklaaxrda aparib konullulere paylayirdi.
Bu oglan lezgilerdendi yeni men ozumde eyni zamanda.
Senin dediyin istisnalar ola biler elbette. Amma  umumilikde deme bele. men harda görsem bele yazanları cox esebelsirem.hetta  komandir Tehran Mensimov esidersiz belkede, o Xankendiye girmisdi, ona deyibler ki cix ordan .o da razilasmamisdi ona gore de ona ad verilmirdi, sonradan ayağa qalxdi camaat  sonra insafa geldiler...Insafa geldiler deyende haqqi idi beledeki. Zor eleyib sizin h
...
Ardını oxu >>
B.O.S.S  B.O.S.S [Off] (27.03.2021 / 00:09)
Yazdigim silindi amma neyse...Men Mensimovu da taniyiram,ozunun de yaxin dostum lezgidi,ozum de 2012den lezgi olmusam)))anladin yeni)) taliş dostlaeim da var iş yoldaşlarim,dediyim odu ki men onlarin muharibeden yayindiqlarini yazmamisam axi,men basqa seyi nezerde tutmusdum,eziyyet cekmisen uzun uzun yazmisan
_He_Y_At_  _He_Y_At_ [Off] (27.03.2021 / 00:13)
B.O.S.S (27.03.2021/00:09)
Yazdigim silindi amma neyse...Men Mensimovu da taniyiram,ozunun de yaxin dostum lezgidi,ozum de 2012den lezgi olmusam)))anladin yeni)) taliş dostlaeim da var iş yoldaşlarim,dediyim odu ki men onlarin
He lap gozel. Sadece dedin ayrirlar ozlern flan. Men bu movzularda hessasam biraz, hemde eseblesirem tez. Senede demisdim istisna ele hemise)))aaa
Наверх  Cemi mesajlar: 84235

<< 1 ... 7888 7889 [7890] 7891 7892 ... 8424 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (153)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4009 / 684