Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
!=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (10.11.2022 / 23:36) ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Ama tək olub sonda xoşbəxt olan görməmişəm.
Ona görə də burdaki azadlıq anlayışını mənim düşüncəmdəki azadlıq anlayışından fərqi var.
Bilmirəm fikrimi çatdıra bildim ya yox
Kinoya baxsan xəbər eləyərsən yaxşı ?
ZuZuLyA [Off] (10.11.2022 / 23:42) |
Mən tam fikir soyləyə bilmirəm o fikir hakda.
Kino hakda maraqlandım.Uc seriadan ibarətdir.Sənin dediyin 2 ci.Mən birincidən başlayıram.
Təxmini sujet xətdini bildim və mövzunu cox bəyəndim.Mutləq genis fikir yazacam.
!=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (10.11.2022 / 23:45) ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Sonrasında hansı kitabı oxu deyəcəyimi ?
Və bunlar arasındaki əlaqə nə olacaq
ZuZuLyA [Off] (10.11.2022 / 23:45) |
Bəzən mənə görə zaman anlayışı elə andan ibarət.
Sonra eyni anı eyni məkanda yaşamaq istədim alınmadi.Və anladım ki, Əslində biz bir anlıq hadisəyə vurulub o,anı əbədiləşdiririk..
Bəz sənin ucun zaman nədir?
ZuZuLyA [Off] (10.11.2022 / 23:50) |
Mənim bir anlayışim var Qarşimizdaki istənilən xarakter nə olur olsun mutləq kokundə aldıqı travmalar var.Bir insanın davarnışpozuqlu var deyə onu qnamaq cahillikdir.
.Və və uşaqlıqdan bastrılan duygular cox boyuk fəsadlar verir.
Mutləq oxumaq istərəm
!=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (10.11.2022 / 23:53) ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Bir tapşırıq üçün dünyaya gəlmişəm.
Şərtlər bəllidi.
Sərbəstlik və seçim şansı var.
Necə dəyərləndirmək sənin əlindədi.
Sənin kimi buna bənzər hadisəni yaşamışam, 28də payız vaxtı bir mənzərə gördüm, dıyandım baxdım bir neçə dəqiqə.
O mənzərədən aldıöım zövqü başqa yerlərdə axtarmağa başladım ama o şəkildəki kimi .
Tapmadım, çox axtarsamda.
Sonra bir gün, bulvarda uşaqlarla görüşəcəkdim, yol kənarı ilə gedəndə qağayılar dənizdə olan dalğanın səsi 28də küçədə olan hisslərin bənzərini mənə yaşatdı
!=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (10.11.2022 / 23:55) ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Bir gün kinoda bir səhnə gördüm, deyirdi ki, kədərə o qədər bağlanmısan ki, xoşbəxtlik qapında yatsa xəbərin olmaz.
!=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (10.11.2022 / 23:59) ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Bu cür fikirləşəndən sonra,zamanımı daha yaxşı dəyərlındirməyi öyrəndim. Zaman ən gözəl fürsətdi.
!=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (11.11.2022 / 00:00) ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
ZuZuLyA (10.11.2022/23:50)Bəlkə o kitabı oxumusan, ama yenədə axırda fikrimi deyəcəm mən sənə
Bəki fikirləsmisəm tam baxim daha duzgun biləcəm və fikirmi payasacamMənim bir anlayışim var Qarşimizdaki istənilən xarakter nə olur olsun mutləq kokundə aldıqı travmalar var.Bir insanın davarnışpozuq
Səndə nə demık istədiyimi təxmin etməyə çalışarsan elədə maraqlı olar.
Əgər o qədər vaxtda burda olsaq.
!=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (11.11.2022 / 00:02) ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
<< 1 ... 7999 8000 [8001] 8002 8003 ... 8424 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (153)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 4002 / 1392