canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
ZuZuLyA  ZuZuLyA [Off] (11.11.2022 / 00:03)
Mən badam cicəyini iyəyəndə.ilk dəfə elə an yasadım ki o ana həbs oldum.Sonrası nə edimsə eyni duygu olmadi.
Bir dəfə horumcək torunu bazəyən seh damcılarına vurulub.Həqiqətin varlıqi bu,zərrələdə dedim təkamul oldu.

Birdə qrmizi sapkali bir gənc qızın uzunə vuran küləylə,O qızın sifətindəki ani goz suzdurməsi məni o ana kilidlədi.İllər kecdi unuda bilmədim..

Zaman aylarda illərdə deyil.Yasam o anlarda.Kim bilir nə əvəzedilməz anları qacırırıq fərqinə varmadan 
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (11.11.2022 / 00:05)
 ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
ZuZuLyA (11.11.2022/00:03)
Mən badam cicəyini iyəyəndə.ilk dəfə elə an yasadım ki o ana həbs oldum.Sonrası nə edimsə eyni duygu olmadi.Bir dəfə horumcək torunu bazəyən seh damcılarına vurulub.Həqiqətin varlıqi bu,zərrələdə dedi
Ay sağ ol, mən indi 1 kadrda ilişib qalmamağı öyrəndim, insan gərəy qabığını sındıra o barədə. Diqqətnən baxa daha çoxunu görə bilə, o ləzzətin nə olsuğunu çox yaxşı bilirəm)
ZuZuLyA  ZuZuLyA [Off] (11.11.2022 / 00:06)
!=!DEVIL MAY CRY!=!, Xoş olar.

Əslində hər olayda hərkəsin ozu ucun goturmək istədiyi həqiqət payı var.Mən filmiə tək izləyici kimi baxmıram 
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (11.11.2022 / 00:07)
 ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
3 gündü baş ağrım kəsmir, gecən,xeyrə qalsın.
ZuZuLyA  ZuZuLyA [Off] (11.11.2022 / 00:09)
!=!DEVIL MAY CRY!=!, Əla.
Bilməyənlər mənə dəli deyir...

Mən o,anin həzini yasayıramsa bir cicəyi qoparmadan dizlərimi palcıqa qoyub onu incələyərkən.el aləm nə deyir deyə o anı, qurban vermirəm 

ZuZuLyA  ZuZuLyA [Off] (11.11.2022 / 00:11)
Xeyirə qarşı.Sualı verim movzunu toparlayım.
Gələn uzer ucun.
ZuZuLyA  ZuZuLyA [Off] (11.11.2022 / 00:13)
Hec diqqət etmisən  ki,Payz ayında havalar soyuduqca təbiət rəngləri isti calarlara boyanır?
oz fəlsəfi yanaşman necə olar?
Nelli  Nelli [Off] (11.11.2022 / 01:01)
 ...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ...
Nedense fesilleri hemise insan omrune benzetmisem.Bahari yeni dogan korpe omrune.... Yayi gencliyin en cilgin en isti qaynar illerine Payizi ise artiq vavas yavas solmaqda olan murdik insan gunlerine...payizin qurumus sari yarpaqlari heyatin yukunu dasimaqdan yorulmus uzu qirisan eli qirisan qocani xatirladir...insan saclarida payiz yarpagi kimi zaman kecdikce rengini deyisik sanki heyatin zerbeleri qarsisinda...
Nelli  Nelli [Off] (11.11.2022 / 01:05)
 ...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ...
Baskasinin heyatini xilas etmekcun oz canini feda ederdin?
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (11.11.2022 / 01:16)
Ederdim. Eger o bawqasi yaxinimdisa hech duwunmerem
 Cefakar biriyem.

Eks cinsde en deyerlendirdiyin xarakter?
Наверх  Cemi mesajlar: 84236

<< 1 ... 8000 8001 [8002] 8003 8004 ... 8424 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (153)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4001 / 1402