💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat
.gif)

SiSeRoN (09.03.2023/20:10)Allah şefa versin məndədə olmuşdu cevrile bilmirdim yata bilmirdim isti saxla soyuga verme birde agri kesici mazda cəkə bilersen damar ucun olanlardan 4-5 gune yavaş yavaş kecib gedecek.
Qoz qabigindan. Ele insanlar sadece qoz qabigidir. Bu menim wexsi fikrimdir.Sol teref boynumda damar damarin ustune duwub 2 gundu ilan kimi qivriliram. Neyneyimki bu agri dayansin. Bir weyki yuxudan a

Impooo (09.03.2023/21:09)Yeqin maşın reklamlari))
Isti su komek eder damar yumusayir sonrada istinsaxla zamanla duzeler.Allah sefa versin.Reklam sirketin olsa ne uzre reklamlar cekerdin?
Wingless~Angel (09.03.2023/21:19)Allah komeyin oldun 1 gundu beleyem doze bilmirem men. Umumiyyetlenagriya dozumlu insanam. Amma bele agri gormemiwem men hech vaxt((ilan kimi qivrilmiwam(( bayaq gucnenndurub duwa girdim yarim saat altinda dayandim sonra nane terkibli yandirirdi krem verdiler..deyiwen hechne olmadi((vadalaska werf papaq inanmiramki soyuq ola.. amma dunen pencere achiw idi qarda yagirdi belke onda soyuq oldu
Allah şefa versin məndədə olmuşdu cevrile bilmirdim yata bilmirdim isti saxla soyuga verme birde agri kesici mazda cəkə bilersen damar ucun olanlardan 4-5 gune yavaş yavaş kecib gedecek.