canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (07.02.2024 / 21:58)
 ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
Mən əsgərlikdən gələndə şəkil çəkməyə çox həvəsli idim.
Bir tanış mənə aparat hədiyyə almışdı 1000$ pul verib.qiymətin deyirəm çünki o zaman üçün normal pul idi.
Şəkil çəkdikcə həyatda çox şey öyrənmişəm
1ci şəkillərə qarşı fobiyamı yox etməyi öyrəndim.
Bir gün də şəhərdə 28də bir küçədən keçəndə şəhərin o anki mənzərəsi əbədi olaraq beynimə həkk olunub.payız günü küçə elə gözəl sarı yarpaqlarnan bəzənmişdi ki. Ordan çox adam keçirdi ama o an onu mən görürdüm.
Bir dəfə də içərişəhərdə resforanda oturmuşdum bir yaxın adamla.qar yağırdı şəhərə. Mən isti yerdən camaatın necə yeriməyini elə maraqla izləyirdim kielə bil olar zaman daxilində mən xaricində idim.
Sualına cavaba gəlim ki, hamsı ölkədə şəhərdə olmağımdan aslı olmayaraq görən gözlərindən aslıdı dünyanı necə gördüyün.

Sən şəhəri dəyişmək istəyirsən? Ya nəyi dəyişdirmək istədiyini özünə sual etmisən?
Nelli  Nelli [Off] (07.02.2024 / 22:19)
 ...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ...
Seheri deyismisem.ama insan ozun deyisdirmese getdiyi her yer icindeki dunya kimi olacaq....     umumen insanlarda en cox yayilan menfi xarakter hansidi indi ki dovrde? 5 adamnan 3de gorrursen onu
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (07.02.2024 / 22:22)
Tembellik ve behanelere siginmaq

Men bacardim deyende aglina ilk ne gelir?
Nelli  Nelli [Off] (07.02.2024 / 22:25)
 ...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ...
Azaqliq... istemediyim hec bir yerde qalmayacaq qeder azadam.... cunki kimseden hec bir cehetde asili deyilem.menn bunu bacardim...    gun batimlari niye kederin simvoludu? Yeni umudlerin baslangici ola bilmez?
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (07.02.2024 / 22:28)
Ola biler.uzun uzadi yazmaq olmur ) sozleri yaziya cevire  program lazimdi bu movzuya.
Baxiram yazilari qisaltmaga calisdiqca mena tehrif olur

Bu gun neye gulmusen?
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (08.02.2024 / 01:05)
Bayaq dostumla gedirem. O menim.mawinimdadir. qarshidan o surduyu mashindsn geldi) qayidib dediki "ala men hara gedirem" menden bir gic gulmek tutdu. Duzdu kimese gulmeli gelmeye biler amma hemin an orda olan gulerdi)

Seninchun neyin braberi yoxdur?
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (08.02.2024 / 19:16)
Ana şəfqətinin

Uşaq vaxtı pul yığırdıq nələrsə ala bilmək üçün.məsələn mən yaxşı futbol topu, nə bilim kompyuter falan almaq üçün pul yığdığım olub.sən nə üçün pul yığmısan ? Və miqdarı nə qədər idi?
Be_yourself_  Be_yourself_ [Off] (08.02.2024 / 19:31)
 Don t try to be different. Just be good. To be good is different enough...
Dehshet pul yigan olmusham ushaqliqda. 300manata qeder yigdigim olub. Yigib atama verirdim. Ozume nese almirdim. Ama indi atami soyub sogan edirem. Dehshet pul xercleyenem.

Ozun ozune hediyye alirsan? Alirsansa en sevdiyin neyi ozume hediyye almisan?
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (08.02.2024 / 19:32)
Vallah ne uwaqloqda nedeki boyuyende hech vaxt pul yigmamiwam. Yogmamiwam bir az yekexana chixir ee yeni yiga bilmemiwem. Allah haqqi indiyene kimi en chox yigdigim 1500 manat olub. Odaki iwlediyim yerde komandirovka pulu idi deye yigilmiwdi. 

Yualete telefonla gedirsen?)
B.O.S.S  B.O.S.S [Off] (09.02.2024 / 08:27)
 Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir
Notbukla gedirem

Səncə burdan başqa hardasa başqa herde heyat var?
Наверх  Cemi mesajlar: 84140

<< 1 ... 8191 8192 [8193] 8194 8195 ... 8414 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1596 / 1254