close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Növbeti istifadeçiye sual verin... | Bir-dost [Off] (13.05.2024 / 12:36)
|
Adamına görə dəyişir
Nəfsə inanirsan? Kiminsə nəfsinə rast gəlmisən?Var deyirem.amma bele seylere fikir veren takilan biri deyilem.kiminse gozu deydi_ya nefsi var... ya da bu kimi seyler..mence insanin heyatina en cox oz şüur alti dusuncesi oz aurasi tesir edir yonlendirir...... bas verecek nese pis hadiseni _ basina gelecek menfi neyise evvelceden hiss etdiyin zaman olub? Belə hərdən nəsə adamın içinə hiss dolur ee nəsə pia bir şey olacaq, elə olur hərdən mənfə. Amma pis nəsə də olmur sonra.
Əks cinsə maxsus fiziki islərdən hansını bacarırsan? Məsələn bir mismarı taxtaya axıra kimi vura bilərsən? Rayonn yerinde boyumus insanam. Indi indi rayonlar seher kimidi o vaxt ele deyildi.cox is cetin idi...hamimizda az cox ucundan tutmaga calisirdiq . ..yeni demek istiyrem.lap onunda doguruya bilirem. O gun istada bir soz oxudum" deyir sevdiyin insanin bir sozu dermandan tez sagaldar ..cellladan tez oldurer.... sen celladinla tanis olmusan ya hekiminle? Həkimlər daha çox olub
Çayı nəy ilə içirsən? Kismis xurma xosluyram.sirniyyat kokeltmese her defe sirniyyatla icerem. Ozunde olan hansi sehvi basqasinda tutmusan? Olub hə. Amma elə böyük səhvlər etmirəm, əgər o biri dünya və ya axirət varsa mən orda başımı aşağı edəcək səhv etməmişəm
Birinin ağzından pis qoxu gələndən onu ona demək məsləhətdi ya dözüb dayanmaq? Qoxulara dehsetli hessasam.. deyecem men bilirem. Hele o gun isde bir is yoldasim etir vurmusdu... deli olurdum.. dedim ozune... belke xos deyil demek amma dozmek olmur qoxulara... nece il evvelin sekilerine videolarina veya nese bir toy kasetine baxanda ozunde neye baxib gulursen hemise? | SiSeRoN [Off] (13.05.2024 / 19:50)
|
Sadece baxiramki evvel sachim var idi tamam ferqli biri idim indi ise yoxdur yenede karizma qalibda) yarawiq tamam bawqa weydir) bir dene uwaqliq weklim olmalidir blacknan 16 yawimda gorum yuklense atacam. 19 ilin weklidir.
Kimin meslehetine hemiwe qulaq asirsan?Elave edilmiş fayıl: (0 kb.)
Yüklenib: 75 defe.
Cemi mesajlar: 84140
<< 1 ... 8245 8246 [8247] 8248 8249 ... 8414 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1590 / 2620