close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Növbeti istifadeçiye sual verin...Duzdu. Sertler ve seraitleer insanlarin heyatina tesir edir. Bezi seyleri deyismek mumkun olsada insanin deyise bilmediyi ve ya gucu catmadigi seyler de olur.... insanlar arasinda getdikce şiddetli kecimsizlik coxalir.sence sebeb nedi? Birinci madiyyat,ikincisi insanlar robotlaşir,sosiallaşmaqdan uzaqlaşib ozunə qapanir
Ele arzun olub ki ona catdiqdan sonra maraqsiz olub sənincun,ozunə demisən ki" elə bundan otru idi əziyyətim?" Yox heleki olmayib.umumiyetle neyise elde edende ona cox sahiblenirem... cunki onu qazanan ozumem.....yaxsida olsa pisde olsa..... Hansi hadise yadina dusende ustunden iller kecmesine baxmayaraq hele de gulursen? Burda Sumqayıtda 14 mərtəbə deyilən yer var, qişda bir dəfə ordan keçəndə bir qiz buzda sürüşdü yıxıldı, istəmədən səsli güldüm, yıxılış forması məni güldürdü, hec 2 addım kecmədi ki özüm də sürüşdüm, ikimiz də yerde bir birimizə baxıb gülürdük Səncə dünyada yaxşı insanlar daha çoxdu,ya pis? Hansimiz yaxsi insaniq ki?hamimiz bir yerlerde biraz pisik.kiminse xatiresinde,kiminse kecmisinde kiminse hekayesinde.... hansisa bir situasiyada.... amma bu qeder pislik icinde dunya hele de var olmaga davam edirse eminem ki bu hardasa kimlerinse etdiyi yaxsiliqlar sayesinde di
Senincun ne daha gecdir? artiq vaxti kecib gecdir deyirse deyiş. ~U_T_O_P_I_Y_A~ (26.05 /01:28) [1] | SiSeRoN [Off] (26.05.2024 / 11:31)
|
Men umumiyyetle hech neye gec demirem. Menimchun az ferq edir. Amma herden bu alman dilini oyrenmek isteyirem. Fikirlewiremki yoc heleki oyrenmeyib 36 ay iw saati yigim sonra kursa gedib rahat 4-5 aya B1 alaram.
Her den olurki fikirlewirsenki bunu duz etmemiwem. Qoy zeng edim.ya yazib deyimki sadece meni duz anlamamisan. | _He_Y_At_ [Off] (26.05.2024 / 11:57)
|
Olur bezen.hetta elediyim hallarda olub.amma gormusemki ebtiyac yox imis .evvel bunu etsem rahatlasaram dediyim halda eledikden sonra pesman olmusamki esshh hec deymezmis.kim nece isteyir elede basa dussun uje ehemiyyet dasimirl | _He_Y_At_ [Off] (26.05.2024 / 12:00)
|
Ani qerarlar alan birisen yoxsa 100 olc bir bic?
Cemi mesajlar: 84140
<< 1 ... 8255 8256 [8257] 8258 8259 ... 8414 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1590 / 2372