canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (16.08.2024 / 14:14)
Baxir kiwiye) eger kiwi eyri yolun yolchusudursa) yeni qiz zad menasinda deyirem agilli qadin onun uchun tehlukelidir. Yox eger duzgun yawayan insandirsa ailesine baglidirsa mence hech birj tehlukeli deyil. Bunu ozumden misal getirdim. Yeni men duzgun insan olsam.qarwimdaki insanin agilli ya agilsiz olmagi menim vicdanima baglidir o gormeye biler bes menim vicdanim? Bu sirf oz fikrimdir.

Xeyaneti bagiwlayarsan? Qarwi terefin intim.xeyanetinden daniwiram.

deyiş. SiSeRoN (16.08 /14:14) [1]
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (16.08.2024 / 14:15)
Bir video yadima.duwdu) uwaq atasindam.soruwirki ata.mamadan qorxursan.? Kiwi deyirki niye qorxumki mamadan? Yemeyi biwirmiwem.evi yigiwdirmiwam.paltarlari utulemiwem niye qorxumki))))l
Zaxra  Zaxra [Off] (16.08.2024 / 14:29)
Xeyanəti bağışlamaq olmaz!!!!!!

Paxıllıq hissi neden yaranır?
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (16.08.2024 / 14:58)
Vallah mende yoxdur. Bilmirem . Hemowe istemiwemki dostlarim bahali yaxwi.mawin sursun. Qonwularimin evi 3 mertebe villa.olsun. paxilliq yoxdur ichimde deye bu suala cavab vere bilmerem.

Sonuncu defe hansi musiqi ile.oymamisan?
~Daydream~  ~Daydream~ [Off] (16.08.2024 / 15:06)
 GeTMəK SaDəCə BiR üSYaNDıR ; uNuTMaQ iSe BöYüK BiR iNQiLaB ..
Psixologiyam pozulanda istenileb mahni ruhumu reqse devet edir) meselen dunen çox berbad gun idi ve men butun gunu Okaberin axtarma repiyle evin icinde seyrimişem ))

Kimin olumu haqsizlig oldu ? 
Zaxra  Zaxra [Off] (16.08.2024 / 15:08)
Acharuli

Kimliyindən aslı olmayaraq əsla bağışlamaram dediyin kimisə bağışlamısan???
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (16.08.2024 / 15:09)
Son zamanda Qenire Pawayeva rehmete getdi. O turk dunyasi uchun tek Azerbaycan uchun deyil butun Turk dunyasi uchun nelerse etmeye chaliwirdi. Allah rehmet elesin.

Neyi bacarmazsan deyirsin amma sonda ohtesinden gelmisen?
Zaxra  Zaxra [Off] (16.08.2024 / 15:09)
Hacı Sahinin ölümü haqsızlıq oldu( mene gore
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (16.08.2024 / 15:10)
Bagiwlamiwam. Kinli deyilem. Amma isterdim dehwet kinli olum. Deve kini olsun. Amma bagiwlayanda rahatliq tapiram. Ozumu rahat hiss edirem.
~Daydream~  ~Daydream~ [Off] (16.08.2024 / 15:14)
 GeTMəK SaDəCə BiR üSYaNDıR ; uNuTMaQ iSe BöYüK BiR iNQiLaB ..
Mence olum haqdir, her kes bir gun onu dadir ama en haqsiz olen şehidlerdi, onlar haminin evezine olur ... 

Hal hazirda yasadigim heyati evvel xeyalima getirende yaşaya bilmerem deyirdim ..

Her insanin ruhu ferqli dilde danişir,ressam firçanin diliyle,bestekar notlarla, şair qelemiyle .. bes senin ruhun seni hansi dille ifade edir ?
Наверх  Cemi mesajlar: 84140

<< 1 ... 8347 8348 [8349] 8350 8351 ... 8414 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1595 / 998