canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Növbeti istifadeçiye sual verin...
Impooo  Impooo [Off] (30.08.2024 / 23:14)
Camaat ne deyer deye dusunseydim indi evden addim ata bilmezdim hec yere. Cammat her sekilde danisir. ) adi ustunde camaat ozune deyer veren her bir kes camaati umursamamalidi. 

Filankesin usagi ile qarsilasdirmisanmi hec ozunu? 
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (30.08.2024 / 23:34)
Yox amma biliremki chox evde filankesin uwagi men olmuwam))

Mene hediyye ala bilersen?)
~U_T_O_P_I_Y_A~  ~U_T_O_P_I_Y_A~ [Off] (31.08.2024 / 11:28)
 ...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ...
Yo almaram...suni intellektle artiq dunyada olmayan yada yani da olmayan insanlarin sekillerin canladira bilirler artiq.bes senn dunyadan kocen ve ya ayrildigin darixdigin kimin seklinin canladirilib baxmagini isterdin?
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (31.08.2024 / 13:46)
Mence darixardim. Hemdeki ele insan yoxdurki kechmiwden getirmek isteyim..

Seherler ac qarina su ichmek xeyirdi yoxsa ziyan?
Zaxra  Zaxra [Off] (31.08.2024 / 13:57)
Bilmirəm mən cofe içirəm seherlər 

Nifrət hissi neden yaranır? Biz niye nifrət edirik??
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (31.08.2024 / 15:53)
Seher tezden bele neqativ weyler haqqinda duwunmemek uchun bu suala axwam cavab yazmagi duwunurem. 

Niye bele qemgin notlara koklenib insanlarin choxu? Xowbext olmaq uchun ne lazimdir? Bunun recepti varmi ve ya eleksiri? Bu qeder ozunu dibe salmagin menasi anlami nedir? 
~U_T_O_P_I_Y_A~  ~U_T_O_P_I_Y_A~ [Off] (31.08.2024 / 15:56)
Butun duygular kimi xosbext ve musbet hiss etmekde gelib kecici bir duygudur...surekli kimse pozitiv hiss ede bilmez.sadece kimisi bu duygunu sethi yasiyir..kimisi icinde yasiyir.kimisi çôlune vurur.... 
~U_T_O_P_I_Y_A~  ~U_T_O_P_I_Y_A~ [Off] (31.08.2024 / 15:56)
En xoslamadigin esya hanisidirki hec istifade etmirsen.mende çetir ve papaqdi meselen
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (31.08.2024 / 17:02)
O sumka olur ee asirlar ee belden. Chiyinden balaca olmur. Kemer kimi taxirlar ee bezen. Bax ondan zehlem gedir. 4 denesin almiwam. Deyirem belke o biri xowuma geler . Zehlem gedir. Sadece yayda ciblerim dolu olur deye isteyirem.ichine yigim.

Bow vaxtlarinda gunun planin qoyirsan ozune? Yeni bu saatda bunu edecem o saatda onu?
Bayan_asi  Bayan_asi [Off] (31.08.2024 / 17:19)
 GeTMəK SaDəCə BiR üSYaNDıR ; uNuTMaQ iSe BöYüK BiR iNQiLaB ..
Heç neyi planli ede bilmirem, eyer saat 4 ucun mutleq harasa gedeceyemse saat 4e kimi yediyim icdiyim bogazimdan kecmir, eve eşiye sigmiram. Duzensizliye oyreşmişem )

Imam Eli deyir ki ozunu tanimayan başgalarini da taniya bilmez. Bes sen ounu ne qeder taniyirsan ? 
Наверх  Cemi mesajlar: 84140

<< 1 ... 8370 8371 [8372] 8373 8374 ... 8414 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (152)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1590 / 2540