close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Növbeti istifadeçiye sual verin...Kecmis zamandaki heyat eṣ̌qimi indiki zamandaki heyatimla əl_ələ tutuṣ̌durmaq istiyerdim. Ve o zaman cox sey deyisib bam basqa olardi.
Ṣ̌ûur altiva ne qeder tesir ede bilirsen? | SiSeRoN [Off] (18.08.2025 / 09:35)
|
Bezen hiss ediremki nese tesir edir. O deqiqe kechirem eks hucuma..
Insanin ruhu xestelenir ya cismi? Hansi ile hansini mualice etmek rahatdi? Cisimde xestelenir_ ruh da xestelenir.... "Ruhi xesteler" ... amma ruhu sagaltmaq mence cismi sagaltmaqdan daha cetindir. Emosionalliq daha coxdu sende ya duygusalliiq? Evveller duyğusal idim,ama son vaxtlarda emosiyalarina hakim ola bilmeyen qoç burcu kimi hiss edirem.
Deyir yola qedir bilen yoldaş gereklidir,movzu getmek olsa her kesle gediler. Bes sen yol yoldaşini tapmisan? Meni kimi "bayquṣ̌larin"yanina yoldaṣ̌ sozu artira bileceyi kimise olmur.. Sence "boz"___kirlenib ozunu temizlemeye calisan bir "aģ"dir ?yaa rengini sevmeyib deyismeye calisan bir "qara"? Boz mənim həssas nöqtəmdi...Boz elə bozdu. Nə təmizlənməyə çalışan ağ, nə də rəngini sevməyən qara.Harmoniyanı özündə birləşdirməyi bacarandır. Nə çox saf nə də çox qatı olmadan orta yolu tutmağı bacarmaq kimi. Hətta 50 çaları da var))))
İnsanın özünün ən təhlükəsiz hiss etdiyi an hansı andı? | SiSeRoN [Off] (21.08.2025 / 13:46)
|
Yatanda..
Bu deq papaq atsaydin ichine ne qpyulmasini isterdin?Ṣ̌okolad. Ya da sokoladli bir seyler... Tehlukeli situasiyada ozuvu qoruya bilmek namine ne qeder ireli gede bilersen? | SiSeRoN [Off] (29.08.2025 / 11:09)
|
Qorzunun uzerine getmek.lazimdirki onu yox edesen. Her zaman bele etmiwem. Geri chekildice senin uzerine gelecek. Sonuncu defe bura gelende onu etmiwem. Tam uzerine getdim chekilmedim..
Bezen hansisa mebleg insani xowbext ede biler. Bezen ise milyonlar ichinde bedbextchilikle yawayanlar olur. Seninchun hal.hazirda hansi.mebleg heyatini istediyin kimi( yaxwi) deyiwe biler?Qazandigim mebleg qane edir meni. Istesen daha artigin da qAzanaram amma istemirem... Men pulla xosbext olma levelini coxdan kecmisem_hemise deyirem bunu.... Sence insanlar seno en cox hansi movzuda sehv anlayir? 
Cemi mesajlar: 84135
<< 1 ... 8403 8404 [8405] 8406 8407 ... 8414 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (152)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1426 / 952