canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Baki dunyanin en bahali weherlerindendir..
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (14.03.2015 / 16:48)
SiSeRoN (14.03.2015/16:45)
Onda dimeyekde millet acindan olur. (choxluq) ac olan azdi.ama diyimki menim wukr etmeye hech bir esasim yoxdu.duzdu Allaha qarwi usyan etmirem.sadece indi niye wukr etmeliyem? Yeni dini baximdan yox
men onsuzda demiremki millet acindan olur onu onu deyene dinen iqtisadi cehetden sen ozunu zeyif hiss elirsense bununcun nese elemelisen caliwmalisan her gun yeni bir shey oyrenmelisen yox eger sene oz olkende qiymet verilmediyni dushunursense ve sen dil cehetden elmi ya her hansisa bir ish cehetden guclu bir shexssense kimdi seni tutan o kapitalizm deyilem bir shey var gir internetde ish axtar olkelerle maraqlan get bir bashqa yere olar eleye bilersen he ? ama elemirsen dovlet bununcun neynesin ?
NoreN  NoreN [Off] (14.03.2015 / 16:50)
RoMaNTik_SeFiL (14.03.2015/16:45)
olarki sen kasib olmuyan camaatin yerine daniwmayasan odaki vardisa ? ele senin kimilerdide deyirem pulu ola ola guya svetoy otecdi kasiblarin derdin cekir soruwsan axirinci defe uwaq;ar ya qocalar e
Bosh bogazlig etme kimin ne nece oldugun da sana dexli yoxdu ... San akademiklik etmek isteyirsan amma alinmir nese sende ok?? Angel ya ne oda bele cox gulunc ok dedim axi bekar insansan guya danisirsanda.
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (14.03.2015 / 16:52)
NoreN (14.03.2015/16:50)
Bosh bogazlig etme kimin ne nece oldugun da sana dexli yoxdu ... San akademiklik etmek isteyirsan amma alinmir nese sende ok?? Angel ya ne oda bele cox gulunc ok dedim axi bekar insansan guya danisirs
kimin nece oldugunun mene dexli yoxdu her kim necedise nece yashirsa oz problemidi sohbet dovletden gedirse mene aidiyati var ok ? sen oz sozvi yerine yetir ve kimin nece oldugu sene dexli yoxdu sozunu ozun yerine yetir balaca :)
NoreN  NoreN [Off] (14.03.2015 / 16:54)
RoMaNTik_SeFiL, Xm) men balaca dailam :) xosh gun.. Bu qadar Hech yerde hec danishmamisdim amma)
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (14.03.2015 / 16:56)
NoreN (14.03.2015/16:54)
RoMaNTik_SeFiL, Xm) men balaca dailam :) xosh gun.. Bu qadar Hech yerde hec danishmamisdim amma)
mende balaca olduguncun stupka eleyirdim :) senede xosh gunler :) inan realda sene bu haqqda danishmaqcun bir san bele olsun vermezdim burda mecbur :)
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (14.03.2015 / 16:56)
RoMaNTik_SeFiL (14.03.2015/16:13)
neft neft hami deyir bilirsen necedi sen yox 9 milyonnan cox olan azerbaycanin neftinnen gelen geliri hami cixibine isteyir bes pensiyalar dovlet qulluqcularin maawi uwaq evi yawlilar evi dovlet xeste
hee bax onu duz diyirsen istiremki neftden gelen pulun hamisi menim cibime axsin))))
Dediklerin dovletin idare etmechiliyine daxildir. Muellimlerin, hekimlerin, dovlet ishchilerinin, maashlari, pensiyalar, ushaq bagchalari, tehsil ve sehiyye muessilerinin pulunu dovlet budcesinnen verilir yeni dovlet saxliyir bulari. Sen iddia edirsenki xalqa pul edaletli shekilde paylanir. Meselen goturek muellimleri 150-200 manat maash alan muellime verilen pul edaleti shekildedir? Millet vekili H.Recebli deyirki "Eger muellim aldigi maasha dolana bilmirse ishden sora getsin horgu horub pul qazansin". Bax bu muellim tehsil alib sonrada eziyyetle ishe duzelib shagirdlere ders deyir. Bu insan elm orgedir yuzlerle, minlerle telebeye ders deyir ders dediyi, elm orge
...
Ardını oxu >>
NoreN  NoreN [Off] (14.03.2015 / 16:57)
RoMaNTik_SeFiL (14.03.2015/16:56)
mende balaca olduguncun stupka eleyirdim :) senede xosh gunler :) inan realda sene bu haqqda danishmaqcun bir san bele olsun vermezdim burda mecbur :)
Saq ol da xeyli :)
NoreN  NoreN [Off] (14.03.2015 / 17:00)
Menim azeca izahim cetin olur... Ust user tam yazur buyur ona etme stupka idi ne idi o ele ..yashida cox onun 'balaca ' dail ok
deyiş. NoreN (14.03 /17:00) [1]
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (14.03.2015 / 17:00)
@Manitou@ (14.03.2015/16:56)
hee bax onu duz diyirsen istiremki neftden gelen pulun hamisi menim cibime axsin))))Dediklerin dovletin idare etmechiliyine daxildir. Muellimlerin, hekimlerin, dovlet ishchilerinin, maashlari, pensiya
mellimle raziyam ama onlarinda maashinda artim var birdeki onlarin hazirladiqlari uwaqlardan pulunu goturur onlara ele o qeder pul yaxshidi :) qaldiki fehleye iwlemesin dovletcun getsin ozel shirketlerin stroykasinda iwlesin ne mecburdu ? kitaylar pakistanli hindistanliar bizim fehleden az pula iwleyir ve olduqca az pul alir yeni evez edilmez hec kim yoxdu
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (14.03.2015 / 17:02)
NoreN (14.03.2015/17:00)
Menim azeca izahim cetin olur... Ust user tam yazur buyur ona etme stupka idi ne idi o ele ..yashida cox onun 'balaca ' dail ok
cox isteyerdim ama balaca ama ish saatim qurtarir 1 saatdan sonra 1 ci gun inwAllah daniwaram :) yadaki bosh istirahet vaxtlarimda ok balaca ?:)
Наверх  Cemi mesajlar: 477

<< 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 48 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3037 / 1482