canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Baki dunyanin en bahali weherlerindendir..
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (14.03.2015 / 23:41)
_K_O_T_İ_K_ (14.03.2015/23:33)
Mən Sizə Söz deyirəm 2030 cu ilə kimi Azərbaycanda yaşayış səviyyəsi Dubayıda Kecəcək.Baxarsız.Uje ikinci dogulan qız uşaqına 10 000 manat pul verilir.Gələcəkdə Lap gözəl olacaq.
ay qaqawim oz canimcun deyirem burda bunlari yazmaqla ne maaw nede rutbem qalxir . sadece istemeremki ne vaxtsa burdada cevriliw olsun kabab ewqine gedib ewwey daglandigini gorsunler.
artiq Azerbaycan oz soznu hem herbi hem iqtisadi cehetdem deyirse bunu xalqa ve dovlet idareciliyne borcluyuq
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (14.03.2015 / 23:43)
@Manitou@ (14.03.2015/23:39)
Ele yazdinki ele bil Azerbaycandaki alchaq daglari sen yaratmisan vetene, xalqa xeyir zad)Sen ne bilirsenki menim vetene xalqa xeyrim deymiyib?))Senin ne xeyrin deyib bu dovlete, deyeceksenki zabitem
bes sen nie gelib qorumursan pula ? menim bacardigim budu bes senin bacardigin nedi?
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (14.03.2015 / 23:45)
RoMaNTik_SeFiL (14.03.2015/23:37)
bunun mene yoxe hamiya aidiyati var cunki muammar qeddafini gotune silah soxub oldurenler harinlamiw artiq pul ewqine dovlet cevriliwine tetikleyenlerde az az kasib olmayan cox pul ewqine yawayan cama
sen Muammar Qeddafi rehberliyi altindaki Liviya xalqinin yashayishiyla indiki bizde olan yashayishi muqayise edirsense menim day sene sozum yoxdu)
Qaqash sendeki bu dovletin yurutduyu siyasetine olan mehebbet hardan qaynaqlanir bilmey olar?)
Onlara söz dedikce ele bil qiciqlanan sensen axi men yox)
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (14.03.2015 / 23:48)
RoMaNTik_SeFiL (14.03.2015/23:41)
ay qaqawim oz canimcun deyirem burda bunlari yazmaqla ne maaw nede rutbem qalxir . sadece istemeremki ne vaxtsa burdada cevriliw olsun kabab ewqine gedib ewwey daglandigini gorsunler. artiq Azerbaycan
Sənində Sözlərində Həqiqət var Əslində Dövlət Pul Verir Amma Agıllı şəkildə məsələn:Pul istiyirsən?Buyur Gəl Hərbici ol vətəni Qoru Dövlətdə sənə şərait yaradsın.Hərbicilərin maaşı Azdı bəyəm?Agıllı siyasət yürüdülqr Russiadada elədi.ən cox Maaş Hərbicilərə verilir.Yoxsa durduqu yerə adama pul vermirlərubayda Guya hərşey yaxşıdı?İşdədməyə adam tapmırlar ƏhaliDə passivləşmə gedir uje.Təsəvvür eləki ölkənin bank sistemində belə Pakistanlılar Nə bilim Əfqanlar iranlılar işdiyir.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (14.03.2015 / 23:49)
Əşş nəisə mənnik Deyil siyasət zad.Exit mövzudan!.
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (14.03.2015 / 23:50)
@Manitou@ (14.03.2015/23:45)
sen Muammar Qeddafi rehberliyi altindaki Liviya xalqinin yashayishiyla indiki bizde olan yashayishi muqayise edirsense menim day sene sozum yoxdu)Qaqash sendeki bu dovletin yurutduyu siyasetine olan m
muqayise edirem ona goreki senin kimi yazanlar coxluq tewkil etdikce liviyadaki qirginin burda olmagi qacinilmazdi. men corek yediyim yere tupuren olmadigimcun corek verenler sahesinde ac qaldigim ailemin yawadigicun . bes sen nie nifret edirsen suali vererdim ama cvn aciq aydibca ortadadi sen ozune bu dovletde yer tapa bilmemisen oncun;))
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (14.03.2015 / 23:53)
RoMaNTik_SeFiL (14.03.2015/23:43)
bes sen nie gelib qorumursan pula ? menim bacardigim budu bes senin bacardigin nedi?
)))))
Gelecem tezlikle)))
Qaqash senin neche yashin var? Bilirsen suali niye verdim gelib qorumursani ele dedinki ele bil ac, susuz chollere dushub maddi maraqsiz olke qoruyursan))
Mektebini oxumusan sorada gedib sonrada gedib ishe duzelib ishlemisen bu qeder sade ve asandi ozuvu niye dolashiga salib meseleni qelizleshdirirsen?))
Sonrasida men qullugumu 1.6 ay temennasiz eliyib gelmishem. Ishime geldikde zavodda malyar ishleyirem odaki dovlet ishidi yeni dovlete azdan choxdan xeyirim deyir)
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (15.03.2015 / 00:00)
@Manitou@ (14.03.2015/23:53)
)))))Gelecem tezlikle)))Qaqash senin neche yashin var? Bilirsen suali niye verdim gelib qorumursani ele dedinki ele bil ac, susuz chollere dushub maddi maraqsiz olke qoruyursan))Mektebini oxumusan sor
:)) 18 ay qulluq olmur copletmey olur vaxtim kecsin gedim evime ok ?:) yashim 27 . ac susuz qalmiram cunki iwimin behresini gorurem iwimi sevirem dovletimi xalqimi zavodda malyar iwdirsen :) cox xeyir versen 100 faiz malyarlar olmasa olke batar :) zarafat elirem incime onun ozude bir qulluqdu :) ama sen puluvu alib pive icmeye bara kafeye gedende men pulumu alandada ilde 45 gun cixa bilirem odaki geri cagirmasalar ailemin yaninda:) mektebini qurtarmamisam MDU-da oxumuwam magistr seviyesine kiimi sonrada DQ.ye senedlermi verdim goturmediler verdim MN girdim maxe adiyla ne kadroviy zabit kimi iwe bashladim. indiyse hem karierami qurmuwam hemde ac qalmir dovletime qulluq elirem :)
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (15.03.2015 / 00:20)
RoMaNTik_SeFiL (14.03.2015/23:50)
muqayise edirem ona goreki senin kimi yazanlar coxluq tewkil etdikce liviyadaki qirginin burda olmagi qacinilmazdi. men corek yediyim yere tupuren olmadigimcun corek verenler sahesinde ac qaldigim ail
sen qorxursanki umumilli pazdarimizin dalinnan deyeler?)) Liviyani misal getirib niye panikaya dushursenki, hazir boyrumuzdeki Gurcustani misal getirde))
Gordun Gurcustanda Shevarnadze hakimiyyetinin dalinnan deydiler hakimiyyete gelen Sakashvili hokumeti rushvetin, ozbashinaligin qarshisinin alinmasinda nece boyuk deyishilikler etdi?
Neyi pisi oldu? Dövlete idare edenler hamisi genc, savadli nazirler oldu korrupsiyanin kokunu kesdiler. Day bizdeki kimi qocalib gotunnen nefes alan dovlet memurlarini saxlamadilar hakimiyyetde, biz gozumuzu achannan eyni memurlardi hamisi biz uje qocalmishiq bu varyoxsuzlar helede hemin kresloda oturub gotderini mazol eliyib budceni dagidirlar))
Beli inqilab olmalidi bu qachinilmazdi, inqilabi sheraiti xalq yox,
...
Ardını oxu >>
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (15.03.2015 / 00:24)
@Manitou@ (15.03.2015/00:20)
sen qorxursanki umumilli pazdarimizin dalinnan deyeler?)) Liviyani misal getirib niye panikaya dushursenki, hazir boyrumuzdeki Gurcustani misal getirde))Gordun Gurcustanda Shevarnadze hakimiyyetinin
gozel xeyal gucun var :)) sen en yaxshisi malyarligin bashin burax hollywooda bir fantastik film cek gonder :) inan oscar senlik olar :))
Наверх  Cemi mesajlar: 477

<< 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 48 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3426 / 1681