canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Baki dunyanin en bahali weherlerindendir..
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (15.03.2015 / 01:51)
NoreN (15.03.2015/01:43)
....
ela karikaturadi, Allahin qezeblenerek, dergaindan qovdugu ve qiyametecen lenetlediyi sheytan Paztv-den hiylegerlik, yaltaqliq, hiylegerlik orgenir. Hetta hiylegerlikde, alchaqliqdada sheytanda aztv-den zeif oldugunu bilir.
Shotveren kanali shotveren))
NoreN  NoreN [Off] (15.03.2015 / 01:52)
@Manitou@ (15.03.2015/01:51)
ela karikaturadi, Allahin qezeblenerek, dergaindan qovdugu ve qiyametecen lenetlediyi sheytan Paztv-den hiylegerlik, yaltaqliq, hiylegerlik orgenir. Hetta hiylegerlikde, alchaqliqdada sheytanda aztv-d
Izahi Akademika yôneld)
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (15.03.2015 / 01:53)
@Manitou@ (15.03.2015/01:41)
cenab ordu genarali eshit gor ne deyirem, senin sevimli pazdarin yay olimiya oyunlarinda ermenileri bakiya devet edib olara shotverenniy elemek istiyir indi gordun kimlere ashiq olub deli-divane olmus
bu siyasetdi :) lazim olani eleyiller lazim olmuyani yox eger ele bawin iwleyirse nie malyar iwdirsen ?:)
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (15.03.2015 / 01:54)
RoMaNTik_SeFiL (15.03.2015/01:47)
senede halaldi qaqash mekteb oxusanda mecburi aile gucune oxudugun bilinir sen seni gonderdikleri yerde yox ureyin istediyi yerde ola bilmediyincun aciglanib herbiden cixmisan hec kim herbini teriflem
Qaqash men evin tek uwaqiyam ora gedende de anam razi olmadiki yox getme tek ogulsan..dedimki yox mama men general olacam.. qaldiki senin herbiye girmeyinin sebebini onuda sene aciqlayaram sadece men chox shey bilirem amma demirem isteyirrsen seninde sebebini deyim nece herbiye gelmisen?>yox desende qachilmazdi tam subutuynan fdeyecem..qaldiki qachmagima sen seher tezden durub guzgu qabaginda etirlenib ozuv bezek duzek verende men soyuq suynan yuyunub uzumu qirxirdimki seher baxishina temiz ve vaxtinda chixim sen dersden chixib qiz daliyca gedende men ise Plasa sira hazirligina gedirdi sen yayada istirahet edende men eletin collerinde surunurrdum..neyse herbiden danishmayaq yaxshi hardan hara geldik bir onu deyimki sen duz movqe secmisen ve inani
...
Ardını oxu >>
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (15.03.2015 / 01:54)
RoMaNTik_SeFiL (15.03.2015/01:49)
sen tehqire kecirsen qaqaw seviyevi saxla :) mennen qabaq slujit elemiwde olarsan ama gorunur neye and icildiyi :)
karshokda oturmamisan qagash?) Tehqirdi bu?)
Allah guldursun seni)))
Black_Attack  Black_Attack [Off] (15.03.2015 / 02:01)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
kimin evində yimək var onnan danışun mənə))
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (15.03.2015 / 02:01)
SiSeRoN (15.03.2015/01:54)
Qaqash men evin tek uwaqiyam ora gedende de anam razi olmadiki yox getme tek ogulsan..dedimki yox mama men general olacam.. qaldiki senin herbiye girmeyinin sebebini onuda sene aciqlayaram sadece men
sen o dediklerivi arxasi dayagi olan uwaqlar eliyir qaqaw qiz dalinca duwmek etirlenmek mekteb zad yeni bilmediyin insan haqqinda fikir yeritme :) 6 yawinda genclikde kondurtorluqdan bawliyiib heyatim yeni o sozve getiremki duxudu qizdi isti yerdi filandi ok ?:) herbiye dedim axi banditizme cevike imtahan verennen sora geldim Daxili qowunlardada pul istediler getmedim en son MN senedlermi verdim indide burdayam ve geldiymede peshman deyilem cunki heqiqeten menimcun xoshdu ve lezet eleyirki men burda onde olanda kimlerse rahat yerinde yata bilir .
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (15.03.2015 / 02:02)
RoMaNTik_SeFiL (15.03.2015/01:53)
bu siyasetdi :) lazim olani eleyiller lazim olmuyani yox eger ele bawin iwleyirse nie malyar iwdirsen ?:)
bax uje qagash esebleshdirirsana meni gozlerim qizarib, burnumnan yalov chixir birazdan sennen nomre alib seni sabah razborkaya chagiracam)))))
Bayaqdan "malyar, malyar" deyirsen sen uje ushaqliq eliyirsen bura forumdu burda malyarda her hansi bir movzuda sherh yaza biler, herbichide, hekimde, bennada, supurgechide, elmi ishchide. Indi senin "bu qeder bilensense niye malyar ishliyirsen" sozuvun hech yeriydi, Meshedi Ibad demishken hech henanin yeriydi))
Ozundeki seherden ali tehsilinnen, senetinnen, peshennen agiz dolusu danishirsan hech dushundun ne dediyivi, axi her sherh yazdiqca ozuvu niye guldurursen bu xalxa)))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (15.03.2015 / 02:04)
RoMaNTik_SeFiL (15.03.2015/02:01)
sen o dediklerivi arxasi dayagi olan uwaqlar eliyir qaqaw qiz dalinca duwmek etirlenmek mekteb zad yeni bilmediyin insan haqqinda fikir yeritme :) 6 yawinda genclikde kondurtorluqdan bawliyiib heyatim
Qaqashim shexsime bi dene ad familyavi herbi hissevi yazarsan olar?senin kimi Patriot insanla sohbet etmek nece xosh mene))
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (15.03.2015 / 02:04)
@Manitou@ (15.03.2015/01:54)
karshokda oturmamisan qagash?) Tehqirdi bu?)Allah guldursun seni)))
niyede yox qaqaw men sene indi seviyevi qoru demesem en azinnan birazdan her hansisa sencun ele bele soz mencunse xowa gelmeyen bir soz yaza bilersen duzdu ? mense sene qabaqcadan lazimsiz sohbetlerin kuce uwaqlarinin iwletdiyi dindig dindig sohbetlerden kenar normal insan kimi muzakire apaririq ne sene ne mene burda pul veren yoxduki direwey men sene fikrimi deyirsen sende oz fikrivi oncun dedim :)
Наверх  Cemi mesajlar: 477

<< 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 48 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3429 / 1659