canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Vertual heyatdan reallığa doğru
Heyat-eshqi  Heyat-eshqi [Off] (30.11.2013 / 13:57)
Virtualda tanış olub reala keçən görüşlər...Bəzən heç şəklini belə görmədiyin xanımla görüş təyin edirsən və görüş yerində dayanıb hər gələnə "kaş bu olaydı" ya da"nə olardı bu gələn o olmazdı" düşünürsən)))...Virtualdan reala keçən görüşlərinizdə yaddaqalan nə isə olubmu?
Black_Attack  Black_Attack [Off] (30.11.2013 / 13:59)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
he olub.. bir qiz var idi shekil zad gondermemishdim prosta dimishdim flan yerde ola gelecem boyum 1.58 cekim bele hele . her sheyi tersine sef dimishdimde i hemen moment orda ele o formada bir oqlan var idi )) geldim qiza yaxinnashdim bele duruxdu qaldi dir ele bildim osane)))))
Bankirwa  Bankirwa [Off] (30.11.2013 / 14:01)
he olubdu. Weklini görmemiwdim hec. göruwende de pewman olmadim. Ama bir gic oglan ora bura kecirdi ele bildim budu Allaha yalvarirdimki o olmasin
Heyat-eshqi  Heyat-eshqi [Off] (30.11.2013 / 14:06)
Mən də bir dəfə qızın üzünü görmənişdim...Görüşdə onu gözləyirdim.Zəng etdi ki,məni görəndə təəccüblənmə ha.Mən də arxayıncasına dedim ki,təəccüblənmərəm....Qız magistrant idi...Görüşdə onu görəndə az qaldı yıxılım.Qız dəhşət hündür və kök idi...o gün görüşün bitməyi üçün dəqiqələri sayırdım...
_NAZLI@  _NAZLI@ [Off] (30.11.2013 / 14:07)
Bankirwa (30.11.2013/14:01)
he olubdu. Weklini görmemiwdim hec. göruwende de pewman olmadim. Ama bir gic oglan ora bura kecirdi ele bildim budu Allaha yalvarirdimki o olmasin
heee Aqil sohbeti
OPEK13  OPEK13 [Off] (30.11.2013 / 14:08)
Heç olmayıb..
Bankirwa  Bankirwa [Off] (30.11.2013 / 14:08)
_NAZLI@, sendeki her weyi bilirsen ha
Black_Attack  Black_Attack [Off] (30.11.2013 / 14:11)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
birinde bele olmishdi burda hansisa mozuda yazmisham mende qizi gormushdum shekilde qizda meni, qizdan sozun aciqi xoshum gelmemishdide seherisi gun gorushesidik. voshem ele olduki yadimnan cixdi ele basdim getdim ishe bide zeng elediki a bes men seni gozdurem axi dedim ayda yadimnan cixib baksavetdeyem ishde. didi gelirem)) mende metronan uzbeuzde olan bir uni varee adida yadimnan cixib oranin partalarin yiqirdim dedim eshi geleeee voshem geldi bes yiqdi burduyamda mende ust bash pis gunde toz moz ele fehle paltarinanda cixidm flarmonyanin qabaqina dedi bes ordayam e baxiram shekildeki qiza oxshar bir qiz yoxdu bidene qizdi oda fullun fulududa)))) boy buxun dedim e bi olmaz bide gordum yene yiqir condumki e budu)) bele baxdim qayitdiki sen niye bu gundesen))))))))))) dedim olan ishdi fikir eleme) ama sora pis olmadi aramiz yaxshi idi ne yalan dim)
irhim1  irhim1 [Off] (30.11.2013 / 14:18)
Aydaa qaqaw sen kankret menim ureimi oxumusanee nece defe bawima gelib bele weyler day ne bilimee danwsam gulmeyden olersiz onu diyimki bbi defe bocka cixib qabagma bi defede mumya her iki goruw hec vaxt yaddan cixmaz :)))
Urek~bow  Urek~bow [Off] (30.11.2013 / 14:26)
Hec vaxt goruwmemiwem hec kimle
Наверх  Cemi mesajlar: 52

[1] 2 3 ... 6 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3168 / 1327