canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Vertual heyatdan reallığa doğru
Nikim_budu)  Nikim_budu) [Off] (19.12.2014 / 07:00)
Black_Attack (30.11.2013/14:11)
birinde bele olmishdi burda hansisa mozuda yazmisham mende qizi gormushdum shekilde qizda meni, qizdan sozun aciqi xoshum gelmemishdide seherisi gun gorushesidik. voshem ele olduki yadimnan cixdi el
Buu maaa danismidin)
Nikim_budu)  Nikim_budu) [Off] (19.12.2014 / 07:08)
Bu cahtda reala 1neferle cixmisam odaki aglimin gic olan gunlerindendi evdede hec kim yox girdim 1saat yazisdim.1neferle mirt oglan idi vidi fasonu yox idi amma voxx raziydi ozunden mende buna oz seklimi atdim.nese inanmadi menem dedi 1inde at yene atdim 1de at yene atdim dediki inanmiram aensen bes internet seklidi dedim inanmirsan dur gel filan yere)ne nomre ne flan ele yaziairiq burda 20 deyqeye mehledeydi dedim cix yuxari tekem evde cixdi acdim qapini girdi iceri girmeynen de ograw conub kiritledi qapini))))))deddim bes indi gordun menem davay indi xow getdin dedi gijdilax zadam gedim)))))duzun desem.beyenmemisdim.amma ograw weytan wirinliyi vatdi itde aldi qucagina essey boyda gucumda catmirdi ograwa nese emsiydik eledik bir azzz)))sonra gucle cixatdim evden ondan sonra bezdirdi geldim bu niki acdim)))))))
Наверх  Cemi mesajlar: 52

<< 1 ... 4 5 [6]

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3169 / 1319