Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
SiSeRoN (30.04.2017/17:17)Terminal deyibsən və o sənə avtovağzalı başa salıb sən və iş yoldaşun gülübsüz bu o dimək deyil o gijjıllaxdı siz özüvüzü onnan aqıllı sayan ama sözün mənasın bilmiyən gijjjıllaxlarsuz inan səmimiyyətimə))))avtovağzalda terminaldı qardaşım
ele onu deyiremde ala hechne yoxdu delisen sen)))deyiremki qaqaw burda aparat var kontur yukleyim..dediki satiruqda biz)))dedimki netmonet karti alacam..dediki o ne olan weydi..dedimki qaqaw sen mene
Black_Attack (30.04.2017/17:19)ala got blyaaaa..iw yoldawimda ele senin kimi dalbayobdur))) ala buna ne deyim men aparat deyirem bilmir..oda odeme terminalidirda got..sen guya agillisanda..sen oxudugun mektebde men ders demiwem suka palasatiy..
Terminal deyibsən və o sənə avtovağzalı başa salıb sən və iş yoldaşun gülübsüz bu o dimək deyil o gijjıllaxdı siz özüvüzü onnan aqıllı sayan ama sözün mənasın bilmiyən gijjjıllaxlarsuz inan səmimiyyə
SiSeRoN (30.04.2017/17:24)Suka palasatıy yanımda gəzdirdim adam oldun indi disən direktr zadam sikdir getdim yemək yeyim))
ala got blyaaaa..iw yoldawimda ele senin kimi dalbayobdur))) ala buna ne deyim men aparat deyirem bilmir..oda odeme terminalidirda got..sen guya agillisanda..sen oxudugun mektebde men ders demiwem suk
Black_Attack (30.04.2017/17:25)Nuw olsun)
Suka palasatıy yanımda gəzdirdim adam oldun indi disən direktr zadam sikdir getdim yemək yeyim))
bunu gorende yaxwi hechne yadima gelmr)
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
<< 1 ... 1060 1061 [1062] 1063 1064 ... 1932 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (37)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1119 / 407

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.