Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (18Nömrevide şexsi mesajına yaz tam olsun vse))2017/02:06)
sen ele bir oglansankiqiz nikiyle bura qirmisenmende sene patxod etmiwemyo eyer o giren nik sen deyildinsemenim sozumu sen niye goturursen?durub burda mene neyise bawa salmabele adim Pervin unvanim ne
BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
ceza12 (18men sadece deyib gulurem;)2017/02:04)
sen hec aman vermeaaa))))
Elave edilmiş fayıl: (138.47 kb.)
Yüklenib: 569 defe.
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Leyla@Quliyeva (18He men anladım mene yazdıgıvı o basha düşmeyib )) xettler qarshdı))2017/02:07)
Ged e men eyecerem.sen eybecerle danişmagi sevmirsen.Nefesim ol-a yazmişdim meleyi.kanallar qarişdi))))
ceza12 (18Sen hele duşmisen agcaqanad dalinca)))2017/02:04)
sen hec aman vermeaaa))))
NeFesiM__oL (18)))2017/02:09)
He men anladım mene yazdıgıvı o basha düşmeyib )) xettler qarshdı))
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (18ayibçi ))))2017/02:08)
men sadece deyib gulurem;)
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (18Eger men qiz nikiyle girmiwemse bura ve seninle bir elaqem olubsa vess Azerbaycan meni ..!!!!!!!!!!yox eger senin dediklerin yalan bohtandisa adin kimi ozunde cevrilesen!!!.sene cvb yazmaqimdasa meqsedim mene unvanliyirsan o bow beyninle sozlervi!!!!ha istiyiremki susasan anliyasan gerceyi goruremki sen ters damarima basirsan!!!senin meni gormey tanimaq sesimi ewitmey kimi bir wansin olmasi ucunse sadece ona men imkan vermeliyem ister hansi unvanda yawa ister hansi olkede hansi kendde dagda...uzatma axiri pis olacaq lazimsiz yere!..birde gormuyum lazimsiz sohbetlerini..qizbazsan manyaksan nesen ozun bilersen oz heyatindi onda ozun kimilerle mewqul olmaga caliw!!yorma meni gece vaxti..ugurlar!2017/02:06)
sen ele bir oglansankiqiz nikiyle bura qirmisenmende sene patxod etmiwemyo eyer o giren nik sen deyildinsemenim sozumu sen niye goturursen?durub burda mene neyise bawa salmabele adim Pervin unvanim ne
NeFesiM__oL (18nomremi sene verim hel sen zenq etde2017/02:07)
Nömrevide şexsi mesajına yaz tam olsun vse))
daha maragli olar;)
Leyla@Quliyeva (18men harda oluram olum senin fikrin mende olsun)))2017/02:09)
Sen hele duşmisen agcaqanad dalinca)))
MoNaCo_FrAnCe (18bu azerbaycanda2017/02:12)
Eger men qiz nikiyle girmiwemse bura ve seninle bir elaqem olubsa vess Azerbaycan meni ..!!!!!!!!!!yox eger senin dediklerin yalan bohtandisa adin kimi ozunde cevrilesen!!!.sene cvb yazmaqimdasa meqse
heckim menim sikimi yeye bilmez
ugurlar
<< 1 ... 1114 1115 [1116] 1117 1118 ... 1932 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (37)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1140 / 741

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..
2017/02:06)