Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Taksi_V_Ray (20.07.2017/03:23)Mende menasını derk etdiyim üçhün o sözü yazdım..
NeFesiM__oL, Men sene uwaq demedim..nedeki soyuw soymedim..sadece parut yazdim wexsiyyetivi alchaltmadim..adi bir soz..maraqliydisa sual vererdin cavabini alardun..xow deyilse yazki zehmet olmasa men
NeFesiM__oL (20.07.2017/03:25)Derk etmisen ?? Ne yazmiwam?? Ne derk elemisenki sen??bi dene de gorum..
Mende menasını derk etdiyim üçhün o sözü yazdım..
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
!=!DEVIL MAY CRY!=! (20.07.2017/03:25)Söz arasına söz qatırsan sende )
bir dene hereviz mahni deyersiz dinliyim ?
Get dinle rafet Anladım
Taksi_V_Ray (20.07.2017/03:26)Hemişe dediyin sözün menasını daşhıyır yeni göyle gedir..İndi danki bunu nezerde tutmamışhdım..
Derk etmisen ?? Ne yazmiwam?? Ne derk elemisenki sen??bi dene de gorum..
NeFesiM__oL (20.07.2017/03:28)Qurana and olsunki onu nezerde tutmamiwdim.. Bir wekilde yuklemiwem.. Qizdan soruwurki boyun necedir deyirki 157 oda deyirki kravatdan duwende parawutle duwursen?? Ona gore parawut yazdim..deyiremde axir vaxtlar bawun qachir senin..menden obijinni qalmisan deyesen..
Hemişe dediyin sözün menasını daşhıyır yeni göyle gedir..İndi danki bunu nezerde tutmamışhdım..
Taksi_V_Ray (20.07.2017/03:33)He he he...
Qurana and olsunki onu nezerde tutmamiwdim.. Bir wekilde yuklemiwem.. Qizdan soruwurki boyun necedir deyirki 157 oda deyirki kravatdan duwende parawutle duwursen?? Ona gore parawut yazdim..deyiremde a
YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.! |
<< 1 ... 1172 1173 [1174] 1175 1176 ... 1932 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (37)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1156 / 869

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋