Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Black_Attack (12.02.2014/00:46)eyyy besdideee deliii o ne gij sozduuu???ele soz yoxdu hindce.. chuuupkarrrr
e bi bigi yammush sen deme hind dilin cirtdiyirmish cox xaish edirem bunu tercume elede hind dilineay mal hirrryyyeeeeeeee?)
Black_Attack (12.02.2014/00:47)khoobsoorat gozel yarawiqli demekdi))qebr zad dime hele cavansan))
JaB_TaK_Hai_JaaN, sen menim qebrim ne didun)))
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Black_Attack (12.02.2014/00:52)ay deli Allah haqqi men mal qara gormemiwem yeni kendde olmamiwam bizimkiler kendden rayondan tamamile uzaq adamdilar ama kawki mende kendde olsaydim cunki sevirem bawqalari gedende de paxilliq edirem ((((
ayda ele billas vegasda gozivi acib cikakoda boyuyubsen burdada qonagsaneee guya mal otarmamisanda sen? boynuva al men otarmisham hal hazirdada iki ineyim var 31 bash qoyinim))
Black_Attack (12.02.2014/00:52)inanan dawa donsunnnnnnnn:)))
JaB_TaK_Hai_JaaN, birezde terifle beke hesabuva bi qiz tutdumeeee atdim tenhaliqin dashin))))
kak vret i ne krasneeet aa))
az az azzz)))))
gedebeyde dunyaya goz acmamisan? dashsalahli gendi cume kendinen qonshuluqda 3 nomreli shimshekli kendinin xestexanasinda? dalinda deyim ya besdi?)))
Black_Attack (12.02.2014/00:56)kaw sen dediyin kimi mende kendde rayonda olaydim.. ehhh deli besdideeee... hem menim kokum Wamaxidi ne gedebey????
JaB_TaK_Hai_JaaN, senun bu gozgoregore yalannarun olmuyada kak vret i ne krasneeet aa)) az az azzz)))))gedebeyde dunyaya goz acmamisan? dashsalahli gendi cume kendinen qonshuluqda 3 nomreli s
<< 1 ... 211 212 [213] 214 215 ... 1932 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (37)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2066 / 2288

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.